Back BesplatanSport.com

Fitnes centar ženska teretana Fitness House Novi Beograd

Rejting
★★★★
Ocena: 4.29 - 7 glasova

Adresa
Omladinskih Brigada 6
11070
Telefon
011/269-52-91 063/173-49-50
E-mail
Selekcija kluba
Ženska

Fitnes centar, ženska teretana Fitness House Novi Beograd osnovan je kao neprofitna organizaciona forma, čiji je osnovni cilj promocija sporta, zdravlja, naučno i stručno usavršavanje sporta, razvijanje svesti o značaju sporta, razvijanje humane i sportske etike, promovisanje sportskog načina življenja, promovisanje i prihvatanje međunarodnih standarda u oblasti sporta, kao i saradnja sa drugim klubovima i savezima u zemlji i inostranstvu.

Kako je osnovni cilj fitness studia promovisanje sporta kroz mnoštvo rekreativnih programa, tako je i cilj stručnog tima fitness studia pružanje visokog kvaliteta znanja, treninga i programa. Treneri poseduju diplome i licence. Plan fitness studia je angažovanje nutricioniste, koji će korisnicima besplatno držati čas o zdravoj ishrani.

Prostor je iz dva nivoa. Na prvom nivou je veliki prostor za održavanje personalnih treninga sa kardio spravama, traka za trčanje, steper, bicikl i gladijator. Drugi nivo je aerobna sala, namenjena za održavanje grupnih fitnes programa: mix aerobic, step aerobic, joga, pilates, zumba, total body, pole dance, salsa, latino američki plesovi. Vežba se u manjoj grupi, do deset polaznika tako da se instruktor može posvetiti svakom pojedinačno.

Osim naše standardne ponude, našim članovima nudimo i:

Prehrambene savete o regulisanju težine

Individualne treninge za pojedince

 Preventivne zdravstvene planoveDođite, vežbajte, opustite se i družite sa nama! Budi fit, budi aktivna, vežbaj sa nama!Radno vreme kluba / radnim danima 08 – 23 / subotom 08 – 19 / nedeljom 08 – 16

2011-06-05 00:00:00
Fitnes centar ženska teretana Fitness House Novi Beograd Prikaz sportskog kluba Fitnes centar ženska teretana Fitness House Novi Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 6,071
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori