Back BesplatanSport.com

Fitnes centar teretana Power gym plus Beograd

Rejting
★★★
Ocena: 3.04 - 39 glasova

Adresa
Steve Todorovića 32
11030
Kontakt osoba
Slavica Turk
Telefon
+381 11 3545 935
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

POWER GYM plus fitness & wellbeing centar sa tradicijom od preko dvadeset dve godine omogućava Vam da se u prijatnom ambijentu relaksirate po najsavremenijim fitness standardima na preko 500 kvadratnih metara, podeljenih na Gym, Cardio i Fitness zonu.Nudimo Vam neke od najsavremenijih fitness i aerobic programa, kao i mogućnost personalnog treninga na Technogym fitness opremi.Naši instruktori su edukovani po savremenim fitness standardima i nosioci su licenci svetskih federacija koje su među najvalidnijima u fitness industriji.

Uz osmeh i pozitivne emocije, uživaćete u našim programima dok ostvarujete očekivane rezultate.

Grupni programi:

Pilates

Čas Pilatesa utiče na jačanje centralnih struktura (cora), trupa i karlice, povećava se fleksibilnost tela, poboljšava se celokupno držanje tela. Može se smanjiti napetost u oblasti leđa, kukova i ramena. Telo postaje skladnije i vitkije, mišići se izdužuju. ​Namenjen je onima koji žele da doprinesu razvijanju bolje fizičke forme, boljeg zdravstvenog stanja, dublje povezanosti uma i tela.

 

Power Cross    Power Cross je veoma intenzivan način treniranja koji se sastoji od kondicionih vežbi sa sopstvenim telom i vežbi sa tegovima, girjama, džakovima, medicinkama. Vežbe su raspoređene po principu stanica. Određeni vremenski interval radi se jedna vežba, a nakon kraja radnog intervala prelazi se na drugu vežbu, već utvrđenim redosledom. Namenjen je onima koji žele da utiču na građu tela, opštu snagu i kondiciju, eksplozivnost, motoriku i koordinaciju.

Military Bootcamp    Pronađite borca u sebi! Testirajte svoje granice i  sposobnosti na novom programu u POWER GYM-u. Istrenirajte svoju snagu, kondiciju i izdržljivost do maksimuma!

Get Fit    Get Fit je program koji se zasniva na novom popularnom načinu treniranja. Funkcionalni trening osmišljen tako da Vas brzo dovede do FIT forme.​Namenjen je onima koje žele da rade na svojim problematičnim zonama, brzo istope masti, poboljšaju svoju kondiciju i dovedu svoje telo do odličnog izgleda.

Radno vreme Fitnes centra teretane Power Gym:

Ponedeljak - Subota    07.00 - 22.30

Nedelja                      10.00 - 17.00

Pogodnosti:Parking za goste, Klimatizovan prostor, Fitnes/Teretana, Tuš kabine, Svlačionice, Sala za Aerobic, Instrukori – Personalni trener, Nutricionista, Konsalting, Kafe – bar.

 

2011-04-06 00:00:00
Fitnes centar teretana Power gym plus Beograd Prikaz sportskog kluba Fitnes centar teretana Power gym plus Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 7,265
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori