Back BesplatanSport.com

Fitnes centar teretana FunFit Beograd Savski venac

Osobe sa specijalnim potrebama mogu trenirati u ovom klubu
Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 5 glasova

Adresa
Kralja Milana 4
11000
Telefon
060/043-06-79 011/268-81-91
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

FUNFIT, fitnes centar i teretana u Beogradu, je Vaše novo omiljeno mesto za trening i relaksaciju u centru grada. Klub se nalazi u ulici Kralja Milana br. 4 (Srpskih vladara), u pasažu preko puta ulaza za javnu garažu “Pionirski park”. Moderno opremljen ambijent sastoji se od dve velike sale (po 80m2) za grupne i personalne treninge, prostorije za masažu, čekaonice gde uz najnovije magazine i piće možete sačekati trening, kao i dve svlačionice sa tuševima, fenovima i svom drugom opremom neohodnom da vaš boravak u klubu učinimo prijatnim.

Prostor za trening je opremljen najkvlaitenijom kardio i fitnes opremom i svim drugim rekvizitima uz pomoć kojih će vaši treninzi biti dinamični i oslobođeni monotonog ponavljanja.Kvalitet kluba na koji smo posebno ponosni su naši treneri. Stručni, sa dugogodišnjim iskustvom, biće uvek spremni da vam u izađu u susret i vreme provedeno u klubu učine ujedno prijatnim i delotvornim. Program treninga prilagođen je svakom pojedincu. Ukoliko se odlučite za grupno vežbanje bićete deo grupe od 15-20 vežbača što garantuje trening bez gužve i dovoljno mogućnosti da trener posveti svakome posebnu pažnju ukoliko je to potrebno.

Svim vežbačima na grupnim treninzima omogućeno je da tokom meseca menjaju tip treninga i termine, u zavisnosti od njihovih želja i potreba.Trenutno su aktuleni sledeći programi: mix aerobik, tae bo , pilates, pilates fit,   body fit,  vežbe oblikovanja, zumba, svesno kretanje, škola salse

Svi programi su namenjeni vežbačima oba pola. Ukoliko vaš izbor budu individualni i stučno vođeni treninzi u dogovoru sa trenerom biće jasno definisan cilj treninga i vežbanje će potom teći pod njegovim stalnim nadzorom. Specijalno za trudnice organizujemo programe psihofizičke pripreme za porođaj. Za decu su tu: školica sporta, ritmička gimnastika i škola latino-američkih plesova. Da bi Vaše vreme provedeno u klubu bilo potpuno, FUNFIT Vam nudi i tretmane masaže (terapeutska, anticelulit, relaks, sportska) i elektrostimulacije.

Stručno vođeni treninzi - Vežbači mogu dolaziti u bilo koje vreme bez predhdnog najavljivanja. Dužina treninga nije vremenski ograničena. Svaki trening je podeljen u nekoliko faza: zagrevanje kroz vežbe oblikovanja, rad na kardio spravama koji zadaje trener, u glavnom delu treninga rade se vežbe prema individualnom planu i programu, a u završnoj fazi temeljno rastezanje muskulature. Prvi trening je besplatan.Najbolji način da se uverite u kvalitet našeg kluba i osetite dobru i radnu atmosferu koja u njemu vlada je da dođete i odradite besplatni trening upoznavanja nakog koga ćete, sigurni smo, postati naš redovni vežbač.

Radno vreme Fitnes centar teretane FunFit,Savski venac:

Ponedeljak08:00 - 22:00

Utorak08:00 - 22:00

Sreda08:00 - 22:00

Četvrtak08:00 - 22:00

Petak08:00 - 22:00

Subota10:00 - 16:00

Nedelja10:00-14:00

2011-03-16 00:00:00
Fitnes centar teretana FunFit Beograd Savski venac Prikaz sportskog kluba Fitnes centar teretana FunFit Beograd Savski venac u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 5,768
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori