Back BesplatanSport.com

Fitnes centar teretana Blue loft Novi Sad

Rejting
★★★★
Ocena: 4.2 - 5 glasova

Adresa
Bulevar oslobođenja 30b
21000
Telefon
021/310-03-62
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Fitnes centar teretana Blue Loft je otvoren 1999. godine i u njemu su stvoreni svi uslovi za aktivno treniranje, relaksaciju, odmor i razonodu. Ako želite da ispravite nedostatke na svom telu, smetaju Vam masne naslage, celulit, opušteni mišići, sigurno ste na pravom mestu.Lična karta Blue Loft–a je svakako individualni pristup svakom klijentu.

Fitnes centar Blue loft se prostire na preko 350 kvadratnih metara prostora u kojem je smešteno preko 30 razlicitih sprava. Takođe,u ponudi imamo vrhunski kardio program, deo u kojem su smesteni slobodni tegovi, kao i zasebnu salu za funkcionalni trening i stratching.

Nakon kvalitetnog uvođenja u fitness program, i dalje postoji nadzor trenera koji brine o pravilnom treniranju i napredovanju, kako u oblikovanju tela tako i u fizičkoj kondiciji. Razni motivi kao što su mršavljenje, povećanje mišićne mase ili borba protiv svakodnevnog stresa, su potpuno opravdani, jer višegodišnje iskustvo se ogleda u zadovoljstvu i volji vežbača prema fit formi i sportskom načinu života.Svejedno da li ste početnik ili sportista, muškarac ili žena, ako želite lepo oblikovano telo, jaku muskulaturu, dobru kondiciju i dobro raspoloženje, pronaćićete nešto za sebe. Napravićemo program treninga koji Vam u potpunosti odgovara, u smislu Vaših želja, mogućnosti i potreba.

Sve sa ciljem da dobro izgledate i da se još bolje osećate.Teretana Blue loft se prostire na preko 350 kvadratnih metara prostora u kojem je smešteno preko 30 razlicitih sprava. Takođe,u ponudi imamo vrhunski kardio program, deo u kojem su smesteni slobodni tegovi, kao i zasebnu salu za funkcionalni trening i stratching.

Radno vreme fitnes centra teretane Blue Loft:Pon – Pet: 07:00 – 22:30 hSub – Ned: 09:00 – 22:00 h

2010-12-30 00:00:00
Fitnes centar teretana Blue loft Novi Sad Prikaz sportskog kluba Fitnes centar teretana Blue loft Novi Sad u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 8,303
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori