Back BesplatanSport.com

Fitnes centar i teretana Slodes Rakovica

Rejting
★★★
Ocena: 3.15 - 13 glasova

Adresa
Borska 92f
11090
Telefon
011/305-65-25 lokal 413
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Sportski centar Slodes postoji od 1995. godine i do sada je organizovao više sportskih takmičenja u obliku prvenstvenih utakmica i turnira.Poseduje dve sale za sve vrste malih sportova, priprema se sala za stoni tenis, salu za aerobna vežbanja, salu za seminare i fitnes centar u kojem se priprema sauna, masaža, nutricionističko savetovalište i još mnogo dešavanja i pogodnosti za vežbače.

U fitnes centru rade kvalifikovani instruktori koji izrađuju programe vežbanja za vežbače koji izraze želju za tim. Ventilacija je prirodna, ali je u sali uvek prijatno (i leti i zimi) sa odličnom radnom atmosferom.Sala za aerobna (grupna) vežbanja je potpuno odvojena od sale sa spravama. Površina sale sa spravama iznosi oko 300m2, dok sala za aeroba vežbanja ima oko 150m2. Nakon vežbanja u prijatnoj atmosferi, možete se družiti u baru u neposrednoj blizini  centra. Ponuda: tereni za male sportove (košarka, odbojka, rukomet, mali fudbal…) sa tribinama koje primaju 3000 gledalaca; teretana; Body Fit; programi vežbanja; analiza telesne masnoće i hidriranosti; programi za pripremanje sportista; sala za seminare.

Sportski Centar SLODES nalazi se na Starom Košutnjaku, ulica Borska broj 92f.

SC Slodes je u blizini Banjićke šume i Košutnjaka. Ima sopstveni parking sa oko 80 parking mesta, sa kog se direktno ulazi u sporsku halu ili u Hotel.

Objekat je fizički povezan sa HOTEL-om Slodes * * * tako da pruža jedinstveni komfor sportskim ekipama koje odsedaju u Hotelu.

 

2011-04-08 00:00:00
Fitnes centar i teretana Slodes Rakovica Prikaz sportskog kluba Fitnes centar i teretana Slodes Rakovica u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 4,769
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori