Ruski sistem Klub Sveti Aleksandar Nevski

Rejting
★★★
Ocena: 3.27 - 15 glasova

Adresa
Dobračina 55
11000
Kontakt osoba
Nikola Smiljanic
Telefon
062 1506 574
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

U odnosu na ostale borilačke sportove ruski Sistem je specifičan po tome što se u njemu ne praktikuju stavovi, nema takmičenja, rangova ni pojasa. U ruskom Sistemu borenja nema posebnih tehnika niti rigidnih struktura, već samo postoje principi. Nema posebnih pravila ni ograničenja bilo koje vrste osim moralnih.

Samim tim ne svrstava se kao sport, već kao kompletan i sveobuhvatan sistem ne samo borenja već i odgajanja zdravog duha i jakog tela. Osnovni principi na kojima počiva ruski Sistem jesu neprekidno disanje, kretanje, relaksacija, odnosnoodsustvo suvišne tenzije, kao i održavanje prave forme.Ovaj sistem obuhvata razne situacije i teme u borenju.

Bavimo se ne samo borbom jedan na jedan, već i odbranom od više napadača, na zemlji, u parteru, protiv motke, kratkog štapa i noža. Ruski Sistem obuhvata i zdravstveni aspekt. Taj aspekt čine vešbe disanja i relakcije, kao i razna istezanja.Ruski sistem može da trenira svako, naravno pod uslovom da nema zdravstvenih problema.

Ko smo mi?

Ruski Sistem Klub Sv. Aleksandar Nevski vodi instruktor Nikola Smiljanić. Nikola za sobom ima dugi niz godina treninga kod jednog od osnivača ruskog Sistema, Vladimira Vasiljeva, a radio je i sa drugim vrhunskim majstorima Sistema kao što su Maksim Franc, Frenk Arias i Adam i Brendon Zetler. Sertifikovan je od strane Vladimira Vasiljeva i aktivno trenira Sistem. Pohađa međunarodne seminare koje organizuje škola Vladimira Vasiljeva, i drugi svetski instruktori.

 Letnji termini (do septembra): utorak i četvrtak u 20.30 i petak u 20.15. Vidimo se sutra u sali LittleGym

2017-07-25 00:00:00
Ruski sistem Klub Sveti Aleksandar Nevski Prikaz sportskog kluba Ruski sistem Klub Sveti Aleksandar Nevski u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 1,450
U kategoriji Ruski sistemBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori