ODBRANA TC - Klub Car Lazar

Osobe sa specijalnim potrebama mogu trenirati u ovom klubu
Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 23 glasova

Adresa
Maricka 9
11090
Kontakt osoba
Radoje Djordjevic
Telefon
063-160-7282
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

ODBRANA – Takticki Sistem | Samoodbrana, Prakticno Streljastvo

Odbrana je taktički sistem (borilačka veština) samoodbrane razvijen u kasnim 1990-im, u Čikagu, SAD. Taktički sistem samoodbrane je razvio srpsko američki državljanin Vladimir Đorđević koristeći tehnike realnog aikidoa, kikboksa, džijudžice, bliske borbe prsa u prsa, borbe sa nožem i ulične tuče. Odbrana je zasnovana na momentalnom defanzivnom reagovanju i neutralizaciji pretnje uz ofanzivno eliminisanje agresije. Odbrana je danas sastavni deo taktičke i fizičke obuke vojno policijskih struktura, obezbeđenja, civila, žena i dece.

Principi Odbrane: Odbrana podstiče članove da izbegavaju konfrontaciju. Ukoliko je to nemoguće, onda borbu treba završiti na najbrži i najefikasniji način. Napadi su usmereni na najugroženije delove tela, a obuka nije ograničena samo na tehnike koje izbegavaju ozbiljne povrede. Trening Odbrane je maksimalno siguran za studente sa upotrebom zaštitne opreme i korišćenjem razumne sile. Članovi uče da se odbrane od raznih napada i da mu se suprotstave koristeći udarce rukom, nogom, tehnike zaključavanja, bacanja… Specifičnost treninga i prepoznatljivost Odbrane je samoodbrana od dva i više napadača sa ili bez oružija. Studenti pored samoodbrane, prolaze vojnu fizičku spremu, obuku u korišćenju i odbrani od napada od puške, pištolja, palice, noža.

2017-10-15 00:00:00
ODBRANA TC - Klub Car Lazar Prikaz sportskog kluba ODBRANA TC - Klub Car Lazar u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 842
U kategoriji Borilačke veštineBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori