Kyokushinkai karate klub ''Crveni Zmaj'' Beograd

Rejting
★★★★
Ocena: 4.11 - 9 glasova

Adresa
Sjenička 1
11000
Kontakt osoba
Velimir Velja Matijević
Telefon
064 / 319 78 79
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Kyokushinkai je kontaktni karate sa takmičenjima u nokaut sistemu gde udarci rukom u glavu nisu dozvoljeni. Takmičarski treninzi su izuzetno naporni sa dosta rada na kondiciji i snazi, na džakovima i fokuserima i naravno vežbanju borbe.  

Ženski deo takmičarske ekipe pored takmičenja u borbama sprema se i za takmičenja u katama. Upis novih članova je na samom treningu. Ako želite možete odraditi nekoliko treninga bez obaveza kako bi ustanovili da li je kyokushin pravi sport za vas. Pri upisu se izjašnjavate da li želite da vežbate aktivno takmičarski, aktivno bez takmičenja ili rekreativno. Napor koji vas očekuje biće prilagođen vašoj trenutnoj formi.  

Treba naglasiti da se na treninzima rade i elementi samoodbrane uključujući odbranu od noža i motke. Kyokushinkai klub Crveni zmaj je član Kyokushinkai Saveza Srbije i učestvuje u svim aktivnostima koje Savez organizuje. O dešavanjima u klubu, izgledu sale u kojoj vežbamo i o samom kyokushinu možete se informisati na klupskoj internet adresi.

2010-12-24 00:00:00
Kyokushinkai karate klub ''Crveni Zmaj'' Beograd Prikaz sportskog kluba Kyokushinkai karate klub ''Crveni Zmaj'' Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 7,098
U kategoriji Borilačke veštineBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori