Klub borilačkih sportova - Naisus

Osobe sa specijalnim potrebama mogu trenirati u ovom klubu
Rejting
★★★★
Ocena: 4 - 4 glasova

Adresa
Jastrebačka 27
18110
Kontakt osoba
Anđelković Nebojša
Telefon
061/248-91-61 064/288-59-92
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Trenutno najmlađi klub u Nišu i ovom delu Srbije, osnovan 05. avgusta 2010. godine od strane Anđelković Nebojše (Predsednika kluba) i Živković Dejana (Generalnog sekretara kluba).

Klub Borilačkih Sportova "Naisus" je osmišljen, kako mu i samo ime govori, da vrši edukaciju u oblasti borilačkih veština. Akcenat je prvenstveno stavljen na tekvondo i hapkido, ali se pored ovih veština planiraju sekcije i u drugim borilačkim sportovim, za šta je ovaj klub i registrovan od strane resornog ministarstva.

Pored demonstracija borilačkih sportova na lokalnim manifestacijama, takmičarski led probija upravo njegov prvi čovek - Anđelković Nebojša, 16.oktobra 2010.god. u sportskoj dvorani "Mladost" kada je održan 2.Halleluja KUP. Takmičenje je okupilo preko 600 takmičara iz Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Italije, Slovačke, Francuske, Koreje i naravno Srbije. Osvojivši srebrnu medalju, iako ga je delio samo manji deo boda od prvo plasiranog dugogodišnjeg hrvatskog reprezentativca, dobija na još većem značaju jer predstavlja prvo i to međunarodno odličje za novoformirani klub. Već naredne 2011.god. upravo srpski reprezentativac odlazi na Evropsko i Svetko prvenstvo, da bi kraj te godine krunisao titulom balkanskog šampiona. I 2012.god. će ostati upamćena po istorijskom podvigu osvajanjem prvog mesta u ekipnom plasmanu na Prvenstvu Srbije do 21 godine kao i na regionalnom prvenstvu.

Svoje iskustvo i znanje kao delilac pravde na istom ovom turniru između ostalih bio je i Nebojša Anđelković, koji je (pored svojih sudijskih kolega) pohvaljen od strane korejskih zvaničnika. Ova pohvala će biti jedno od mnogih ali veoma značajno priznanje od strane ljudi koji potiču iz Koreje - postojbine tekvondoa. Svoje znanje krunisao je 2012.god. kada polaže za Internacionalnog sudiju - prvog u Nišu a jednog od prvih u Srbiji.

2012-08-26 00:00:00
Klub borilačkih sportova - Naisus Prikaz sportskog kluba Klub borilačkih sportova - Naisus u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 3,590
U kategoriji Borilačke veštineBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori