Karate klub Skipper Beograd

Rejting
★★★★
Ocena: 4.48 - 21 glasova

Adresa
Cara Dušana 61
11000
Kontakt osoba
Bojana Marković
Telefon
064/116-75-67 011/262-35-14
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Karate klub SKIPPER je osnovan 11. decembra 2006. godine i od tada je član beogradskog karate saveza i karate federacije Srbije.Prvi trener kluba je Bojana Marković majstor karatea 2.dan.Od samog starta naši takmicari beleže odlične rezultate što nas svrstava u klubove koji imaju visok generalni plasman na takmičenjima na kojima nastupamo.

U klubu smo rad podelili na škole karatea i takmičarski karate. Svi početnici moraju prvo proći školu karatea. U tom trenažnom procesu polaznici se osposobljavaju za izvođenje karate tehnika, blokova i udaraca u raznim kombinacijama. Kada se počinje treniranje polaznik dobija beli pojas, a nakom ispunjenog plana i programa rada predstoji polaganje za više pojaseve.

Takmičari su članovi koji se specifičnim treninzima osposobljavaju za učešće na turnirima. Prioritet smo stavili na takmičenje u katama, ali u odnosu na uzrasnu grupu takmičari počinju usavršavanje i u borbama.

Klub je poznat po veoma dobrim rezultatima u katama. Naši takmičari redovno na turnirima ponesu epitet najuspešnijih.

Treninzi se odvijaju u grupama od najviše šestoro dece,u odličnim uslovima koje nam pruža fitness centar OLIMPIJADA na Dorćolu ( Cara Dušana 61 ). Takvim radom dobijamo na kvalitetu a naši takmičari na pravi način upoznaju karate veštinu.

Karate klub Skipper svoje aktivnosti odrzava na tri adrese, na Dorćolu na kojoj vežba takmičarska grupa i u sekcijama u naselju Braće Jerković i na Zvezdari. Nači članovi su uzrasta od 4 do 20 godina. U svom programu osim škole karatea imamo i školu sporta i fitness za roditelje.

2011-08-23 00:00:00
Karate klub Skipper Beograd Prikaz sportskog kluba Karate klub Skipper Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 5,693
U kategoriji Borilačke veštineBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori