Karate klub "Shoto" Beograd

Rejting
★★½
Ocena: 2.63 - 8 glasova

Adresa
Milene Pavlovic Barili
11000
Telefon
061/171-73-13 060/070-73-13
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Karate klub "SHOTO " osnovan je 01.03.2001. godine. U to vreme je na treninzima prisustvovao jako mali broj ljudi. Ne gubeći nadu i veru u ono što vredi, a to je nesumljivo stručnost i kvalitet, nismo poklekli.Novost vezana za nas je da se od septembra meseca 2010. godine u našem Klubu može vežbati i Kyokushin Karate. Veza naravno postoji a stava smo da je Karate jedan a razlikuju ga samo oblici ispoljavanja.KARATE KLUB SHOTO je član IKA SERBIA Gosoku Ryu Karate unije Srbije, GKF Hachi-O-Kai Martial arts federacije Srbije i Kyokushin Budo-kai saveza Srbije.

SHOTO, u prevodu sa japanskog jezika doslovce znači Tigar, kako je mudri Gichin potpisivao svoje eseje.Zašto baš SHOTO? Pitanje na koje nije teško odgovoriti. Evocira sećanje na Velikana, oca Karatea, čoveka visokih moralnih i stručnih kvaliteta i svega onoga čemu težimo! Iako njegova figura nije ni najmanje podsećala na tigra koji korača džunglom, O-Sensei je iza sebe ostavio velike tragove i brazde koje se i dan danas šire i poprimaju. Svima je poznato da je srpski Karate priznat svuda u Svetu, i da je ovo plodna zemlja kada su Šampioni u pitanju.

2011-11-08 00:00:00
Karate klub "Shoto" Beograd Prikaz sportskog kluba Karate klub "Shoto" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 3,401
U kategoriji Borilačke veštineBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori