Karate klub Mladost Pančevo

Rejting
★★★★
Ocena: 4 - 2 glasova

Adresa
Milutina Bojica 1/6
26000
Kontakt osoba
Makitan Tihomir - trener
Telefon
063/816-77-96 013/361-451
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Karate klub “Mladost” Pančevo, je formiran 1996. godine i od tog perioda do danas kroz klub je prošlo 1000 dečaka i devojčica iz Pančeva i okoline. Klub je počeo da radi kao sekcija pri školi “Bratstvo - Jedinstvo” u Pančevu, da bi izrastao u jedan veoma jak sportski kolektiv, sa svim selekcijama od poletaraca do seniora. Klub je rastao sa svojim članovima, tako da sada u njemu trenira 20 majstora karatea.

Klub već 10 godina organizuje MEĐUNARODNI TURNIR pod nazivom “MLADOST”, na kojem su do sada učestvovali klubovi iz Rumunije, Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Ukraine, Hrvatske i Srbije. Klub ima svoj KARATE KAMP koji organizuje svake godine u avgustu. Otvoren je za saradnju sa svim klubovima iz Srbije i inostranstva, bez obzira na fedeaciju, savez ili stil u kojem se takmiče, a takođe i sa svim sportskim i kulturnim organizacijama i klubovima u Srbiji ili inostranstvu.

2011-11-08 00:00:00
Karate klub Mladost Pančevo Prikaz sportskog kluba Karate klub Mladost Pančevo u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,990
U kategoriji Borilačke veštineBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori