Kaizen MMA Akademija Beograd

Rejting
★★★
Ocena: 3.5 - 25 glasova

Adresa
Salvadora Aljendea 18i
11000
Kontakt osoba
Mark Lajhner
Telefon
065/449-55-52
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Kaizen je izraz koji dolazi iz Japanskog poslovnog sveta i znači kontinuirani napredak što je cilj svakog ozbiljnog preduzeća, baš kao i naše akademije Kaizen MMA akademije. Bilo da je u pitanju trenažni deo, filozofski aspekt, ili pružanje što bolje usluge polaznicima, mi se ne zadovoljavamo postojećim i težimo konstantnom unapređenju i preispitivanju.

Od nas dobijate PETOSTRUKU GARANCIJU:

GARANCIJA # 1: Rad po najmodernijim i proverenim MMA metodama. Iste tehnike i metode treninga koje koriste najbolji svetski borci koristićete i Vi na treningu, samo prilagođene Vašem nivou kondicije i znanja. Mi učimo od najboljih na svetu i konstantno se usavršavamo.

GARANCIJA # 2: Rad u prijateljskoj atmosferi lišenoj bolesnog hiper-takmičarskog duha. Tu smo da treniramo i da napredujemo, a ne da se povređujemo. Iako postoji kliše da se na MMA treningu ljudi “izvaljuju”, takav način rada se NE UPRAŽNJAVA U KAIZEN-u. Stimulisanje prijateljske atmosfere, korišćenje najviše 20 % snage udarca (ili manje) pri sparingu i obraćanje pažnje na trenutno stanje polaznika su samo neke od mera bezbednosti koje primenjujemo. Bilo bi neiskreno reći da je nemoguće povrediti se. To se može dogoditi i u teretani, a ne samo u borilačkom sportu. Primenom ovakvih metoda takva mogućnost je svedena na MINIMUM jer je bezbednost polaznika je naš PRIORITET BROJ 1.

GARANCIJA # 3: Poboljšana kondicija, izgled i tehnika. Ukoliko budete pratili savete i instrukcije i dolazili redovno na trening – GARANTUJEMO NAPREDAK! Žao nam je što nismo napravili pre/posle fotografije nekih polaznika koji su svoje telo neverovatno transformisali.

GARANCIJA # 4: Besplatna “test vožnja” od 7 dana. Dođite do nas i testirajte nas potpuno BESPLATNO 7 dana. Posle toga – i to samo ako ste potpuno uvereni da možemo da zadovoljimo SVE vaše potrebe, ćete se prijaviti i platiti.

GARNACIJA # 5: Povraćaj novca posle 30 dana ukoliko niste zadovoljni. Posle “test vožnje” od 7 dana testiraćete nas još 23 dana i ukoliko iz bilo kog razloga ne budete zadovoljni sa nama, vratićemo vam SAV novac i rastaćemo se prijateljski. TOLIKO SMO SIGURNI DA ĆE VAM SE DOPASTI NAŠ PROGRAM, DA KADA GA JEDNOM PROBATE – NEĆETE ŽELETI DA PRESTANETE ! Nemojte nam verovati na reč. Dođite i uverite se sami!

 

2012-08-25 00:00:00
Kaizen MMA Akademija Beograd Prikaz sportskog kluba Kaizen MMA Akademija Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,992
U kategoriji Borilačke veštineBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori