Back BesplatanSport.com

Intenzivni kurs samoodbrane za dame Samoodbrana Beograd

Rejting
★½
Ocena: 1.64 - 25 glasova

Adresa
Beograd
11000
Kontakt osoba
Tanja
Telefon
063/80-86-009
E-mail
Selekcija kluba
Ženska

Misija Samoodbrane za zene je podizanje nivoa svesti ženskog dela populacijei ukazivanje na realnu potrebu posedovanja osnovnih znanja iz oblasti lične zaštite. Kao što verovatno znate, ili ne znate svaka treća žena u Srbiji biva izložena nekom obliku fizičkog nasilja, a čak svaka druga doživi neki oblik psihičkog nasilja, a svaka četvrta doživi pretnju nasiljem.  

Samoodbrana za žene, kao jedinstveni program, nastao je u Beogradu, februara 2005. godine, na osnovu dugogodišnjeg trenerskog i takmičarskog iskustva.

Dr Milica Mačkić je u borilačkim sportovima već 30 godina. Sa samo šest godina počinje da trenira Karate. Bila je veoma uspešna takmičarka u Karateu i državna reprezentativka nekadašnje Jugoslavije. Osvajač je 30-ak medalja (kate i borbe) sa domaćih i međunarodnih takmičenja. 2001. godine polaže za crni pojas 3.Dan kod legende Karate sporta-prof. Hidetaka Nishiyame (9. DAN). Po sticanju majstorskih zvanja, godinama, uporedo trenira:Đit Kun Do, Aikido, Džudo, Brazilsku džiu džicu, Kung fu, Eklektik fajting i Ruski sistem.

Na njene treninge i časove Samoodbrane vremenom dolazi sve više devojaka i instruktorka prepoznaje očiglednu potrebu za kreiranjem novog programa, isključivo prilagođenog savremenoj ženi.Samoodbrana nije "zbir" ili kompilacija tehnika, veština ili sportova kojima se instruktorka bavila. To je poseban program, nastao ciljno, iz realne potrebe žena za ovakvim programom. Program je kreiran tako da ga žene mogu uspešno savladati i efikasno primeniti u realnoj situaciji.

 

2005-te godine, zajedno sa Igorom Sučevićem kreira spcijalan program Samoodbrne za žene, čiji je danas glavni instruktor. Dr Milica Mačkić je lekar, instruktor Prve pomoći, živi i radi u Beogradu.

2010-12-26 00:00:00
Intenzivni kurs samoodbrane za dame Samoodbrana Beograd Prikaz sportskog kluba Intenzivni kurs samoodbrane za dame Samoodbrana Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

,

Broj pregleda: 9,898
U kategoriji Borilačke veštineBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori