Aikido klub Dojo Dunav - Novi Beograd

Rejting
★★★★
Ocena: 4.29 - 17 glasova

Adresa
Narodnih heroja 30
11000
Kontakt osoba
Jelena Drvendžija
Telefon
069/312-68-06
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Aikidoklub dojo Dunav predstavlja izdanak škole tradicionalnog Aikidoa Jelene Vrzić i Aikido kluba 'Jovica Stanojević'. Aikido dojo Dunav otvoren je u nameri negovanja tradicije Aikidoa kao savršenog izraza naše sposobnosti i uvežbanosti da kroz sopstveno kretanje steknemo uvid i uklopimo se u kretanje druge osobe. Aikido koji negujemo je vrsta komunikacije koja prevazilazi tehničko savršenstvo. Aikido stalno teži samokorekciji i usaglašavanju sa trenutnom situacijom... a to ne znači biti uvek jači ili brži od druge osobe... ili znati gde jako boli ako se udari. Aikido traži odgovore na sledeća pitanja: da li naše kretanje odgovara trenutku u kome smo se zatekli? Kakvo će nas kretanje dovesti do razrešenja situacije? Koliko dobro uopšte čitamo šta nam se u tom trenutku događa? Aikido nudi prostor za istraživanje načina da postignemo ravnotežu sa situacijom i delujemo u potpunom skladu sa momentom. Aikido dodjo Dunav neguje tradicionalni Aikido škole majstora Hiroshi Tade. Glavni instruktor je Jelena Drvendžija, 3. Dan Aikikai. Treninzi se održavaju na Novom Beogradu.

Aikido Dojo Dunav neguje školu Sensei Hiroshi Tade 9.Dan Aikikai Hombu. Sensei Hiroshi Tada jedini je od učenika O’senseia Moriheja Ueshibe, koji osim tehnika Aikidoa podučava i metode duhovnog usavršavanja koje su neodvojivi deo Aikidoa.

Glavni instruktor je Jelena Drvendžija, 4. Dan Aikikai.

Treninzi se održavaju na Novom Begoradu u ulici Narodnih heroja 30 i to ponedeljkom, sredom i petkom od 20:30 do 22:00.

2011-09-11 00:00:00
Aikido klub Dojo Dunav - Novi Beograd Prikaz sportskog kluba Aikido klub Dojo Dunav - Novi Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 3,929
U kategoriji Borilačke veštineBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori