Sportski klub BIATLON

Osobe sa specijalnim potrebama mogu trenirati u ovom klubu
Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 3 glasova

Adresa
Železnička 41
21000
Kontakt osoba
Miroslav Šegrt
Telefon
064/122-65-34
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Sportski klub "Biatlon" iz Novog Sada je nevladina, neprofitna sportska organizacija koju je osnovala grupa entuzijasta 20. januara 2007. godine.Sportski klub "Biatlon" osnovan je da zadovolji potrebe stanovništva Novog Sada i Vojvodine za skijaškim trčanjem, streljaštvom i biatlonom (letnjim i zimskim) koristeći metode neformalnog obrazovanja po načelima sporta za sve i održivog razvoja, a sve u cilju njihovog pravilnog psiho-fizičkog razvoja i usvajanja zdravog načina života.

Od svog osnivanja do sada, kroz Klub je prošlo više rekreativaca i takmičara, a neki od njih su ostvarili zapažene uspehe na domaćoj i međunarodnoj sceni.Klub je takođe i organizator više takmičenja iz letnjeg biatlona i target sprinta, a naši članovi su učestvovali i u organizaciji Prvenstva Države i Balkanskog Šampionata i u letnjem i u zimskom biatlonu.

Treninzi se najčešće obavljaju na javnim terenima u Novom Sadu, sajmištu, đačkom igralištu, keju i vazdušnom strelištu. Takođe, napredniji članovi našeg kluba treniraju još i na Fruškoj Gori i malokalibarskom strelištu, a ukoliko imaju i reprezentativni potencijal odlaze i na pripreme.

Planinske pripreme se najčešće obavljaju u biatlon centrima i u saradnji sa drugim klubovima iz zemlje (Sjenica, Zlatibor) i inostranstva (Bansko - Bugarska, Pokljuka - Slovenija, Pale - BiH, Delnice - Hrvatska, Kruševo - Makedonija, Nove Mesto - Češka, Osrlie - Slovačka, Altenberg - Nemačka, Obertilah - Austrija, itd).

 

2013-03-04 00:00:00
Sportski klub BIATLON Prikaz sportskog kluba Sportski klub BIATLON u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , , ,

Broj pregleda: 2,634
U kategoriji BiatlonBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori