Back BesplatanSport.com

Atletsko Rekreativni Klub “Fruška Gora” Novi Sad PREPORUČENO

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 5 glasova

Adresa
Stevana Hristića
21000
Kontakt osoba
Vladimir Rašković – predsednik kluba
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Naš moto je da nije potrebno mnogo da bi se vodio zdrav život i da sport nije privilegija profesionalaca već je dostupan svima.

 

Mi nismo profesionalni sportisti. Ovo možemo nazvati našim hobijem. Ovo je gde trošimo slobodno vreme i energiju.

 

Atletsko Rekreativni Klub “Fruška Gora” je klub trkača, rekreativaca i entuzijasta, a pre svega ljubitelja sporta. Naša definicija nije nadmetanje, naš primarni cilj nije rezultat i medalja. Mi smo tu da bi uživali u ovome što radimo i nadmetali se sa nama samima! Rezultat je nešto što dolazi samo po sebi, a uspeh je satisfakcija koju dobijamo radeći ono što nas ispunjava.

 

Klub je nastao pre svega kao potreba da se organizuje grupa rekreativaca u cilju lakšeg odlaska na trke. Plaćajući simboličnu članarinu članovi kluba sebi obezbeđuju sredstva za prevoz i startninu. Na taj način, čisto od sredstava sakupljenih od članarine, možemo da si priuštimo odlazak na barem jednu trku mesečno.

Zajednica može da funkcioniše, potrebno je samo malo organizacije i discipline. Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže i da trče s nama. Ne morate biti članovi kluba da bi bili naši prijatelji i da bi trčali sa nama. Biće nam čast i zadovoljstvo ako nam se javite i pridružite!

 

Delatnost kluba je popularizacija trčanja kao sporta i rekreacije uopšte, organizacija atletskih trka i drugih sportskih događaja, organizacija rekreativnih treninga i šetnji na Fruškoj gori.

 

Kao klub koji se stalno razvija, cilj nam je da kroz naše aktivnosti damo priliku građanima različitih uzrasta, da se pronađu u aktivnom bavljenju sportom. U našem slučaju to su bazični sportovi, trčanje, plivanje, planinarenje. Zato smo od 2011. godine pokrenuli Školu atletike za decu uzrasta od 7 do 14 godina. Već 5 godina za redom organizujemo zajedničke treninge na keju i na Fruškoj gori pod nazivom, Trčite sa nama, i u sastavu ARK Fruška gora od 2011. godine, kao sekcija postoji Klub penjača po drveću.

 

Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže i da učestvuju u raznovrsnim akcijama s nama. Ne morate biti članovi kluba da bi ste bili naši prijatelji.

 

Biće nam čast i zadovoljstvo ako nam se javite na mail info@arkfruskagora.org.rs ili nam se pridružite na grupi http://groups.google.com/group/arkfruskagora preko koje dobijate obaveštenja o zajedničkim treninzima i šetnjama po Fruškoj gori.

2011-03-17 00:00:00
Atletsko Rekreativni Klub “Fruška Gora” Novi Sad Prikaz sportskog kluba Atletsko Rekreativni Klub “Fruška Gora” Novi Sad u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 7,332
U kategoriji AtletikaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori