Klub američkog fudbala ''Mammoths'' Kikinda

Rejting
★★★★
Ocena: 4.13 - 38 glasova

Adresa
Vojvodina
23300
Telefon
064/21-37-202
E-mail
Selekcija kluba
Muška

Klub američkog fudbala ''Mammoths'' Kikinda je formalno osnovan 20. januara 2009. godine, ali zbog aktivnog učešća nas dvojice osnivača u drugom klubu učesniku NLS, sa radom smo počeli tek letos. Od početka rada u Mamutima, do sada smo uradili nekoliko osnovnih stvari kako bi Klub nesmetano funkcionisao na samom početku svog postojanja.

Papirologiju smo uspešno „sredili“ već na samom početku, tako da smo sada registrovani i imamo svoj pečat i račun. Nešto kasnije smo primljeni i u Savez. Uspeli smo da, obezbedimo funkcionalan teren na kojem održavamo redovne treninge, i kojeg koristimo samo mi, i za šta smo dobili pismeno odobrenje od direktora sportskog centra.

Takođe smo obezbedili i školske sale i učionice u kojima radimo na teoriji i fizičkim pripremama (za sada) jednom nedeljno, a uskoro, kada vremenski uslovi to narede, i četiri puta nedeljno. Obezbedili smo i nekoliko lopti kao i osnovne „stvarčice“ neophodne za treninge (čunjeve, prepone, markere, letvice).

2011-01-01 00:00:00
Klub američkog fudbala ''Mammoths'' Kikinda Prikaz sportskog kluba Klub američkog fudbala ''Mammoths'' Kikinda u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 4,506
U kategoriji Američki fudbalBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori