Bazeni Košutnjak Beograd PREPORUČENO Popularno

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.67 - 206 glasova

Adresa
Kneza Višeslava 72
11030
Telefon
011/3555-461 060/641-07-62
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Bazen Košutnjak Beograd Zavoda za sport i medicinu sporta u Košutnjaku otvorili su sezonu plivanja na otvorenomplivalištu u petak  23.6  2017.

 Bazeni Kosutnjak cena karte - Bazeni Kosutnjak Cenovnik >>

Uredjene pločice, hidroizolaciju, napravili smo objekat za sportiste sa svlačionicima i pratećim sadržajem.U vreme priprema vaterpolista nećemo menjati radno vreme za građanstvo. Kada se završi sezona postavićemo balon, tako da će olimpijski bazen biti u funkciji tokom čitave godine - izjavio je Jasminko Pozderac. Sa završetkom školske godine, od 25. juna, počinju i besplatni programi u realizaciji profesora fizičke kulture Zavoda.

Škole sporta okupiće zainteresovane za odbojku na pesku, stoni tenis i plivanje. Đaci osnovnih i srednjih škola izabrane sportove pohađaće po mesec dana, a svi programi završavaju se 31. avgusta. Cenovnik usluga je nepromenjen, tako da je ulaz za odrasle osobe 200 dinara dok je za decu do sedam godina cena karte 100 dinara. Sredom, osnovci i srednjoškolci uz đačku knjižicu, na plivalište Zavoda mogu ući besplatno.

Ovde mozete dobiti sve informacije o plivalistu - zatvoreni bazen Kosutnjak koji radi u sklopu doma sportova.

Treba napomenuti da je uprava Zavoda inicirala adaptaciju olimpijskog bazena.

Spasilačka služba broji 12 spasilaca, a na poslovima obezbeđenja radiće do 15 ljudi. Prvi korisnik koji je danas otvorio sezonu kupanja na bazenu ”Košutnjak” dobio je od direktora Zavoda Jasminka Pozderca besplatnu sezonsku ulaznicu.Bazeni Košutnjak imaju 5 otvorenih i jedan zatvoreni bazen, a od prošle godine zimi je olimpijski bazen natkriven balonom i otvoren za građanstvo.

Bazeni kosutnjak - Cenovnik zatvorenog olimpijskog bazena

Loading...

Bazen Kosutnjak termini 17. - 23. 10. 2016

 

Loading...

 

Za sve dodatne informacije za halu sportova i zatvoreni bazen posetite link>>

 

2011-06-08 00:00:00
Bazeni Košutnjak Beograd Prikaz sportskog kluba Bazeni Košutnjak Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 168,089
U kategoriji BazeniBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori