Bazeni Kengur Resort Zemun

Rejting
Ocena: 0 - 0 glasajte

Adresa
Akira Kurosave 7,
11080
Telefon
011/317-01-54
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Bazeni"Kengur Resort" poseduju 3 otvorena bazena.

Na dva otvorena šanka na samim bazenima nudimo Vam velik izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića i koktela. Za poklonike dobre hrane pripremili smo raznovrsnu ponudu jela iz naše kuhinje koju možete degustirati na otvorenoj terasi restorana koja ima pogled na bazene.

Pored toga za naše najmlađe posetioce pripremili smo velik izbor Frikom sladoleda, grickalica, pića kao i jela sa našeg fast food-a. DOĐITE I UŽIVAJTE SA NAMA!!!

Jedan bazen za odrasle (dimenzije 30m x 15m, dubina 1.8m - 2.2m), drugi za decu (dimenzije 19m x 12m, dubina 0.9m do 1m) i treći, bazen predviđen za bebe (dimenzije 8m x 6m) u kojem dubina ne prelazi 40cm.

Na bazenima se nalazi 12 bungalova, 10 malih i 2 velika, VIP loža, dva otvorena šanka kao i deo restorana gde se pruža prelep pogled na bazene.

Organizujemo i noćno kupanje(samo petkom) koje pruža veličanstven ugođaj svim posetiocima zbog raskošnih boja koje se prelivaju u bazenima i rasvetom koja bi ostavila svakoga bez daha.

Rezervaciju bungalova vršimo na tel. 011/3170-154.

Novootvoreni kompleks "Kengur Resort", smešten izvan burnog centra Beograda, oaza je mira, komfora i udobnosti.

Nalazi se u delu Zemuna Altina, na svega 11 kilometara od centra Beograda i 10 kilometara od aerodroma "Nikola Tesla" , a istovremeno na raskrsnici magistralnih i železničkih puteva.

U sastavu "Kengur Resorta" nalaze se tri otvorena bazena, restoran, igraonica, sale za proslave i venčanja kao i osam savremeno opremeljenih soba, od kojih neke imaju pogled na bazen. U ponudi je takodje zaseban apartman sa dve odvojene sobe, koji može da primi do 7 ljudi.

U prijatnom ambijentu restorana "Kengur" nudimo Vam jela nacionalne kuhinje i bogato odabranu kartu domaćih i stranih vina kao i ostalih alkoholnih pića. Sam enterijer kompleksa predstavlja spoj tradicionalnog i modernog u kome preovladjuju palete toplih boja.

Kapacitet naših sala za zabave je do 250 sedećih mesta i pogodan je za razne vrste proslava firmi, rodjendana, krštenja kao i venčanja. Restoran poseduje i dečju igraonicu opremljenu po najvišim standardima.

Korišćenje interneta za sve naše goste je besplatno.

Kompleks ima obezbedjen parking za veliki broj vozila kao i za autobuse.

Otvorenog srca ćemo dočekati sve one koji žele da makar na kratko uživaju u oazi mira izvan centra grada.

Raj nije tako daleko kao što se čini... Ponesite dobro raspoloženje i prepustite se uživanju!!!

 

2016-10-18 00:00:00
Bazeni Kengur Resort Zemun Prikaz sportskog kluba Bazeni Kengur Resort Zemun u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 2,493
U kategoriji BazeniBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori