Bazen ''Vračar'' Beograd

Rejting
★★★★
Ocena: 4.33 - 21 glasova

Adresa
Sjenička 1
11000
Telefon
011/3830-839
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Sportski Centar Vračar nudi bogatu rekreativnu ponudu. Poseduje i otvorene i zatvorene bazene.

Zatvoren bazen Vracar namenjen je kako rekreaciji naših sugrađana, tako i treninzima sportskih klubova. Na bazenu Cfk Vračar održavaju se i takmičenja u plivanju, sinhronom plivanju i vaterpolu mlađih kategorija. Realizuju se programi: hidrobik, škola plivanja „Delfin“, usavršavanje tehnika plivanja, kao i treninzi plivačkih, vaterpolo i drugih klubova koji imaju potrebe za ovom vrstom objekta.

Posebno želimo da istaknemo da se zahvaljujući našem postrojenju za grejanje i prečišćavanje vode obezbeđuju tokom cele godine optimalni uslovi temperature i hemijsko mikrobiološkog kvaliteta vode.U sklopu bazena na raspolaganju korisnicima je i sauna , kao i renovirane svlačionice i garderoba sa mokrtim čvorovima (tuševi…).

Značajno je istaći da je veliki bazen dostupan licima sa posebnim potrebama pomoću specijalne rampe.

Mali bazen Vracar je namenjen prvenstveno obuci plivanja dece i odraslih, kao i drugim aktivnostima koje imaju potrebu za ovakvom vrstom objekta. Tokom 30 godina koliko se realizuje program obuke plivanja u CFK Vračar generacije načih sugrađana svoje prve plivačke zamahe učinili su baš na ovom bazenu.

Posebnu pažnju obraćamo na optimalnu temperaturu vode koja je primerena dečijem uzrastu i koja je svakodnevno obezbeđena. Ne treba posebno naglašavati da se hemijsko mikrobiološki kvalitet vode svakodnevno kontroliše. Na raspolaganju korisnicima bazena su i svlačionice i mokri čvorovi.

U prostoru sportskog centra Vracar deluju rukometni klub, plivački klub, vaterpolo klub, klub za sinhrono i umetničko plivanje, stonoteniski i teniski klubovi, plesni klub, klubovi koji neguju tradicije borilačkih veština… Na Vračaru se nalazi i stadion fudbalskog kluba “Obilić” koji se takmiči u okviru Prve fudbalske lige. “Obilić” je naziv i vračarskog šahovskog kluba koji u svojim redovima ima trojicu majstora FIDE.

 

2011-02-20 00:00:00
Bazen ''Vračar'' Beograd Prikaz sportskog kluba Bazen ''Vračar'' Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 20,801
U kategoriji BazeniBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori