Balon za fudbal Sava Bien Novi Beograd

Rejting
★★★★
Ocena: 4.2 - 5 glasova

Adresa
Jocina Ada 31a
11070
Telefon
063/818-74-21
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Novootvoreni sporstki kompleks Sava Bien nudi mnogo više od običnog balona za mali fudbal.

Veštačka trava francuske proizvodnje, dvostruka membrana, stalno grejanje balona u zimskom periodu uz pomoć najmodernijeg sistema za grejanje, pokrivenost celokupnog unutrašnjeg dela objekta podnim grejanjem.

4 svlačionice opremljene boksovima (kao u profesionalnim sportskim klubovima).

Asfaltiran parking za preko 30 automobila, koji je jedan od najvećih problema većine drugih balona, čekaju na Vas i Vašu ekipu. Na raspolaganju Vam je i kafić koji je izdignut u odnosu na teren, izgrađen u industrial stilu i sa staklenim zidovima, što omogućava odličan pogled na sam teren.Najlepši deo sportskog kompleksa Sava Bien je sigurno naš bazen. Urađen je u mozaiku, dimenzija 13m x 4m, dubine 1.6m i sastoji se iz dva dela.

Prvi, veći deo, predstavlja naravno sam bazen za kupanje, a drugi, manji, opremljen je klupama za sedenje i mlaznicama, tako da imate osećaj kao da sedite u đakuziju. Ova dva dela bazena su podeljena prelepim vodenim zidom, takođe urađenim u mozaiku. Pored bazena se nalaze dve svlačionice sa ormarićima za stvari i opremu, kabinama za presvlačenje i toaletima, a okružen je komfornim ležaljkama sa integrisanim stočićima za piće. Bazen je otvorenog tipa i koristi se isključivo u letnjem periodu.

 

2016-11-23 00:00:00
Balon za fudbal Sava Bien Novi Beograd Prikaz sportskog kluba Balon za fudbal Sava Bien Novi Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 2,807
U kategoriji Balon za fudbalBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori