Balon za fudbal Imperija Kanarevo brdo

Rejting
Ocena: 0 - 0 glasajte

Adresa
Vukasoviceva 21a
11090
Telefon
064 4018444
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Balon za fudbal Imperija nalazi se na adresi Vukasovićeva 21a na Kanarevovom Brdu u Beogradu u dvorištu Srednje mašinske škole Petar Leković. U sastavu centra se nalazi balon sala za mali fudbal, sala za stoni tenis kao i kafić sa prijatnom baštom.Centar ima svoj sopstveni parking sa 20 parking mesta.Balon sala za mali fudbal kao podlogu ima veštačku travu češke marke Jutagrass izuzetnog kvaliteta koja je postavljena u oktobru 2012 godine.

Balon za mali fudbal takođe poseduje vrhunski sitem grejanja marke Reznor koji pravi idelane uslove za fudbal u zimskom periodu kao i u letnjem, sistemom hlađenja. U sklopu centra se nalaze i tuševi. Centar saradjuje sa dve škole za mali fudbal ( Mondial i Olimpik).

U našem balonu se oraganizuju mečevi Mini-Maxi lige. U drugom delu sportskog centa Imperija se nalazi se sala koja poseduje stolove za stoni tenis marke STIGA. .Posle fudbala ili stonog tenisa možete da se osvežite u našem kafiću koji poseduje i baštu.Dodjite i uživajte sa Vašim prijatelima u našem sportskom centru.

2016-11-24 20:48:47
Balon za fudbal Imperija Kanarevo brdo Prikaz sportskog kluba Balon za fudbal Imperija Kanarevo brdo u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 1,406
U kategoriji Balon za fudbalBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori