Balon za fudbal Coin Novi Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 3 glasova

Adresa
Milentija Popovića 72
11070
Telefon
011/612-88-65 063/333-567 063/333-568
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Balon za fudbal “Coin” pronaći ćete kod Beogradske Arene na Novom Beogradu u ulici Milentija Popovića broj 72 ,blok 23. Sagrađen 2012. godine, balon za rekreativni mali fudbal, sa veštačkom travom na terenu, postao je najpopularnije okupljalište zaljubljenika u ovu sportsku aktivnost.

Moderno izgrađen u skladu sa najvišim svetskim standardima, balon za fudbal,,Coin” predstavlja Vaš najbolji izbor kada poželite da se zabavite i razonodite u dobrom društvu. Fizička aktivnost, posebno u zimskom periodu, veoma je važna ukoliko želite da Vaše zdravlje održite na zavidnom nivou. Dovoljno je svega nekoliko puta nedeljno da biste povratili ili održali Vašu fizičku kondiciji.

Balon za fudbal ,,Coin” Vam takođe nudi:

parking za Vaša vozila

najmoderniju LED rasvetu

sprečenu mogućnost kondenzovanja uz pomoć duple membrane

teretanu na otvorenom

dečiju igraonicu na otvorenom

mogućnost snimanja termina

opremu, lopte i markere marke NIKE

Naša teretana na otvorenom, pruža Vam mogućnost da oblikujete Vaše mišiće i uživate u svežem vazduhu, u isto vreme. Ukoliko nas posetite u društvu Vaših mališana, za njih je tu naša dečija igraonica na otvorenom, u kojoj mogu bezbedno da se igraju.

Rekreativni fudbal u balonu, teretana i dečija igraonica na otvorenom.

Balon za fudbal - Dimenzije terena  su 38 x 18 sa martinelama. Pored veštačke trave sa granulatom, balon poseduje i semafor na kom se očitava vreme i rezultat tokom utakmica.

Klimatizovan prostor. Zimi sa termogenim grejanjem, naš balon ,,Coin” obezbeđuje idealne uslove za bavljenje sportom.Mogućnost snimanja termina. NIKE FOOTBAL obezbeđuje lopte, markere i prateću opremu.

Plaćanje zakupljenih termina je omogućeno osim gotovinom još i platnim karticama i virmanom za pravna lica.

Balon za fudbal, rezervacija termina 011/612-88-65 

2016-11-23 00:00:00
Balon za fudbal Coin Novi Beograd Prikaz sportskog kluba Balon za fudbal Coin Novi Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 1,825
U kategoriji Balon za fudbalBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori