Back BesplatanSport.com

Košarkom protiv nasilja nad ženama

Takmičenje u šutiranju trojki i slobodnih bacanja na košarkaškom terenu novosadskog Štranda, u subotu, 29. avgusta 2015. godine od 16 časova.
Košarkom protiv nasilja nad ženama

Takmičite se u paru sa nekom od novosadskih košarkašica i na taj način doprinesite pokretanju Radionice za izradu igračaka namenjene ženama koje su preživale porodično ili partnersko nasilje.

Ukoliko ne želite da se takmičite pokretanju Radionice možete doprineti i donacijom ili kupovinom nekih od proizvoda tokom trajanja takmičenja.

Svaki dinar prikupljen u akciji „Košarkom protiv nasilja nad ženama“ biće udvostručen sredstvima fondacije „Trag“ koja takođe podržava pokretanje Radionice za izradu igračaka.

Košarkašice koje učestvuju u takmičenju su: Slobodanka Tuvić Maksimović, Dejana Cvjetan, Jasmina Juras, veteranke Zorica Milojković, Milana Savić, Neda Vrebac i Magdolna Lajhtner i predstavnice Ženske košarkaške akademije, Nataša Vuković, Lara Radulović i Jelena Stamenković.

Prijavu za učešće potrebno je poslati na ili se javiti na 063 813 89 88, a na dan takmičenja uplatiti 300 dinara na štandu Radionice za izradu igračaka, kao doprinos akciji.

Dobro došli su svi, bez obzira na pol, godine i košarkaško znanje.

Vidimo se!

Takmičenje organizuju Centar za podršku ženama iz Kikinde, Centar za afirmaciju žena u sportu iz Novog Sada i Novosadska ženska košarkaška akademija.

Posted: 26 avgust 2015
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori