Back BesplatanSport.com

Festival ekstremnih sportova, Greenland 2015 - Kamena Gora

Ovoga leta na Kamenoj Gori, u srcu predivne prirode na neotkrivenom, bajkovitom mestu pozivamo te da otkriješ potpuno novi svet avanture, svet druženja i dobre zabave, kao i da se oprobaš u nekom od adrenalinskih sportova – paraglajdingu, zip line-u, slobodnom penjanju ili raftingu. Ono što Greenland festival čini posebnim jeste kombinacija avanture i kvalitetnog dnevnog i večernjeg programa u netaknutoj prirodi. Zato rezervišite datum 24-26. jul i doživite nešto potpuno drugačije…
Festival ekstremnih sportova, Greenland 2015 - Kamena Gora

Ove godine pripremili smo još sadržajniji program, kako dnevni tako i večernji. Nova avnatura je rafting Limom, a u sklopu festivala održaće se i predstave za decu sa glumcima iz Montevidea, mađioničarske tačke, kao i nastupi muzičkih grupa i DJ-eva.

Greenland 2015 otvoriće dobro nam poznati DJ duo – Calavera&Manya uz nekoliko drugih DJ-eva, dok ćemo se drugo veče zabavljati uz grupu Sevdah Baby! Pogledajte kompletan program ovogodišnjeg Greenland festivala.

U okviru festivala organizovan je kamp smeštaj sa obezbeđenim tuševima i toaletima. Šatore obezbeđuju sami učesnici, a određeni broj šatora će moći da se iznajmi (potrebno rezervisati unapred) po ceni od 500 din dnevno za šator za dve osobe i 750 din šator za tri osobe.

Posted: 22 jul 2015
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori