Sportske vesti - Sportski portal Srbije - Sportski portal Srbije http://www.besplatansport.com Mon, 20 Nov 2017 05:28:57 +0100 Joomla! - Open Source Content Management sr-yu Prva RTING trka u Sokobanji http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/vazduh/10597-prva-rting-trka-u-sokobanji.html http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/vazduh/10597-prva-rting-trka-u-sokobanji.html Prva RTING trka u Sokobanji
14. novembra 2017. godine dođite i probajte (uz korišćenje GPS-tehnologije i aplikacija, na biciklu ili trčeći) novu rekreaktivno biciklističku, atletsku disciplinu RTING SPORT© koja je dobila naziv po našoj planini Rtanj.

 Nadmorska visina planine Rtanj je 1.570 (500 π) metara. Disciplina ima 6 nivoa: 1570 m 3140 m 4710 m 6280 m 7850 m 9420 m ukupne visinske razlike (Elevation Gain). Ova individualna sportska disciplina je prvenstveno namenjena planinskim biciklistima (MTB), drumašima i BMX-vozačima, ali i za planinske trkače, maratonce, ultramaratonce…

Trka mora da se sve vreme odvija uz pomoć GPS-tehnologije i aplikacije STRAVA, npr. koja računa ukupan Elevation Gain, a vozi se ili trči ista staza ili drum, koji su sve vreme otvoreni za saobraćaj. Ni na jednom segmentu staza ne sme imati spust. Dakle, staza može biti bilo koja a njena putanja ne sme da bude nigde silazna, sem u povratku.

Broj krugova zavisi od nivoa i ukupne visinske razlike staze. U zavisnosti od nivoa moguće je napraviti samo jednu pauzu, npr. najviše 30 minuta za prvi a 180 minuta za šesti nivo, bilo kad, bez drugih prekida dužih od 10 minuta. Onaj ko završi ovu trku dobija titulu prvog, drugog… ili šestog nivoa, zavisno od pređene staze.

Digitalni sertifikat se izdaje, nakon pregleda GPS-trke na aplikaciji STRAVA...

Rting je individualna sportska disciplina i izazov, a ima za cilj promociju biciklizma i trčanja.

Ciljna grupa su rekreativci i profesionalni sportisti. GPS-link (.gpx), informacije i zahteve za izdavanje sertifikata pošaljite na CONTACT http://rting.sportsontheweb.net

Predsednik BK GORSKI Aleksandar Miletić

 • RTING
 • planinska trka
 • BMX TRKA
  ]]>
  portal@besplatansport.com (BesplatanSport.com) Vazduh Fri, 03 Nov 2017 00:00:00 +0100
  Seminar - Funkcionalni trening pokretljivosti http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/vatra/10595-seminar-funkcionalni-trening-pokretljivosti.html http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/vatra/10595-seminar-funkcionalni-trening-pokretljivosti.html Seminar - Funkcionalni trening pokretljivosti
  Adekvatan nivo pokretljivosti zglobova preduslov je normalnog funkcionisanja ljudskog tela. Da bi vežbe pokretljivosti imale maksimalan efekat trener treba da poznaje vezu CNS i mišića i da dobrim izborom vežbi postavi vežbača u odgovorajuće položaje.

  Na ovom seminaru polaznici će se u teorijskom delu upoznati sa neurofiziologijom mišića i mehanizmima kako CNS reaguje na promene dužine i napetosti u mišiću. Dok će se u praktičnom delu obraditi veliki broj vežbi dinamičke i statičke pokretljivosti i razjasniti njihova uloga u uvodnom, glavnom i završnom delu treninga. Srušićemo mitove o beskorisnim vežbama istezanja i pomoći vam da učinite trening maksimalno efikasnim.

  Cilj seminara

  Po završetku seminara polaznici će biti u stanju da:

        Testiraju pasivnu pokretljivost zglobova
        Prepoznaju koje su metode i vežbe najsvrshodnije za vežbače sa kojima rade
        Najefikasnije primene PNF metodu istezanja
        Primenjuju adekvatno vežbe dekompresije zglobova udružene sa rastezanjem mišića
   
  Program seminara (6 sati) - sa početkom u 13 časova!

  00.00 – 00.10: Registracija polaznika

  00.10 – 00.55: Objašnjenje neurofiziologije istezanja (T)

  00.55 – 01.00: Pauza za osveženje

  01.00 – 01.55: Testiranje pokretljivosti ramena, kukova i skočnih zglobova (P)

  01.55 – 02.00: Pauza za osveženje

  02.00 – 03:30: Prikaz vežbi dinamičke i statičke pokretljivosti za svaki od zglobova pojedinačno (P)

  03.30 – 04.00: Pauza za ručak

  04.00 – 05:30: PNF metode istezanja i rastezanje mišića u kombinaciji sa dekompresijom zglobova (P)

  05.30 – 06.00: Diskusija, rezime, podela sertifikata

  T – teorija / P – praksa

  Mesto održavanja

  Trening centar TOP GYM

  ul. Borisavljevićeva 6, 11000 Beograd

  tel: 064/2707-917

  e-mail: seminar@topgym.rs

  Datum i vreme održavanja

   28. oktobar 2017. 13-19h

  Kotizacije

  Cena seminara iznosi – 4700 rsd


  Način registracije i uplate

  Poslati e-mail na seminar@topgym.rs (ime i prezime, br. telefona, e-mail, naziv seminara)

  Uplatu izvršiti na žiro račun 125000000182289192 najkasnije 3 dana pre datuma održavanja seminara (svrha uplate - članarina)

  *Dolazak se otkazuje 7 dana unapred, u suprotnom novac se ne refundira

  **Slanjem e-maila i uplatom rezervišete svoje mesto na seminaru

  Ostale informacije

  Seminar je praktičnog karaktera i polaznici treba da ponesu čistu sportsku odeću i obuću.

  Po završetku seminara svaki od polaznika dobija sertifikat.

  Minimalan broj polaznika za seminar je 6, a maksimalan 12 polaznika.

  Biografije predavača

  Bojan Avramović je osnivač Trening centar Top Gym. Koordinator rada mlađih kategorija za fizičku pripremu Vaterpolo kluba Partizan i kondicioni trener kadetske vaterpolo reprezentacije Srbije. Na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu završio osnovne i master studije.  Sertifikovani specijalista u oblsti fizičke pripreme sa sledećim sertifikatima: FUNCTIONAL MOVEMENT SCREEN, NATIONAL ACADEMY OF SPORTS MEDICINE, CERTIFIED STRENGTH AND CONDITIONING SPECIALIST.

  Mladen Opačić je Diplomirani profesor sporta, diplomirao na osnovnim studijama Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu. Osnivač je Trening centra Top Gym i kondicioni trener Vateroplo kluba Partizan i juniorske vaterpolo reprezentacije Srbije. Sertifikovani je trener: CERTIFIAED FUNCTIONAL STRENGTH COACH, NATIONAL STRENGTH AND CONDITIONING ASSOCIATION.

   

  • SPORTSKI SEMINAR
  • funkcionalni trening
  • TRENING POKRETLJIVOSTI
   ]]>
   portal@besplatansport.com (BesplatanSport.com) Vatra Thu, 26 Oct 2017 00:00:00 +0200
   KAKO PLANIRATI I VODITI GRUPNI TRENING NA TRXU – TRX TED http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/vatra/10592-kako-planirati-i-voditi-grupni-trening-na-trxu-%E2%80%93-trx-ted.html http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/vatra/10592-kako-planirati-i-voditi-grupni-trening-na-trxu-%E2%80%93-trx-ted.html KAKO PLANIRATI I VODITI GRUPNI TRENING NA TRXU – TRX TED
   Jedna od radionica koja očekuje sve učesnike TRX TED (Training and Education Day) događaja je i ” Planiranje i vođenje grupnog treninga na TRXu ”.

   Ovo je jednočasovna radionica koja obuhvata teorijski i praktičan deo. Ovde ćete saznati šta je planiranje grupnog treninga na TRXu i šta ono obuhvata.Takođe, dobićete smernice kako da uspešno vodite grupni trening na TRXu.

   Šta te čeka na radionici?

   U teorijskom delu saznaćeš:

   • Šta je planiranje?

   • Šta obuhvata proces planiranja grupnog TRX treninga?

   • Struktura časa grupnog treninga na TRXu

   • Alati koji će ti pomoći da uspešno vodiš grupni trening na TRXu

   U praktičnom delu naučićeš:

   Kroz primer jednog planiranog grupnog treninga na TRXu imaćeš priliku da vidiš primenu alata za uspešno vođenje treninga ovog tipa.

   Kome je namenjena?

   Ako si instruktor grupnog fitnesa, personalni ili kondicioni trener koji rade sa manjim grupama ovo je definitvno radionica za vas.

   CENA UČEŠĆA NA TRX TEDU

   Ućešće na TRX TEDu iznosi 90 eura i podrazumeva mogućnost prisustva na svim navedenim edukativnim sesijama. Broj učesnika TEDa biće ograničen, kako bi kvalitet radionica bio na visokom nivou i kako bi zadržali individualni pristup do svakog učesnika.

   DOBRO DOŠLI NA TED – KADA I GDE?

   Datum: 21. oktobar 2017.

   Lokacija: Novi Sad, Trening centar Tajs

   Adresa: Filipa Višnjića 5, Novi Sad

   Kontakt telefon: 063 433 712 (Suzana Skenderoski)

   REZERVIŠI MESTO NA TEDu

   Koje sesije te još očekuju na TRX TED-u i kako da se prijaviš saznaj klikom na ovaj link - TRX TRENIG, OBUKA.

   • TRX
   • TRX SRBIJA
   • TRX TED
   • TRX TRENING
   • TRX OBUKA
    ]]>
    portal@besplatansport.com (BesplatanSport.com) Vatra Fri, 13 Oct 2017 00:00:00 +0200
    RAZVOJ EKSPLOZIVNE SNAGE NA TRXU – TRX TED http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/vatra/10591-razvoj-eksplozivne-snage-na-trxu-%E2%80%93-trx-ted.html http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/vatra/10591-razvoj-eksplozivne-snage-na-trxu-%E2%80%93-trx-ted.html RAZVOJ EKSPLOZIVNE SNAGE NA TRXU – TRX TED
    ”TRX TED – Training and Education Day” održaće se premijerno u Srbiji, 21. oktobra.

    ”TRX TED – Training and Education Day” je događaj koji za cilj ima sticanja i unapređenja znanja u raznim oblastima sporta, fitnesa i rekreacije kada je u pitanju trening sa TRX rekvizitom.

    TED je koncipiran kao interaktivni seminar na kojem će se kako teorijski tako i praktično prolaziti kroz važne elemente personalnog treninga, grupnog fitnes treninga, kondicione pripreme sportista kao i samih osnova TRX treninga, koji će vam pomoći u radu sa klijentima ili planiranju sopstvenog treninga

    RAZVOJ EKSPLOZIVNE SNAGE NA TRXU

    Ova radionica će ti dati neophodna znanja i alate kako da pravilno i efikasno razviješ eksplozivnu snagu celog tela. Pored primera vežbi saznaćeš kako da menjaš intenzitet i kako da ga prilagodiš različitim klijentima, a takođe i kako da pravilno doziraš broj ponavljanja, serija i broj treninga u toku nedelje.

    Šta te sve čeka na radionici?

    U teorijskom delu saznaćeš:

    * šta je eksplozivna snaga

    * Koji su preduslovi da se počne sa treningom za razvoj eksplozivne snage

    * Koje su vežbe za razvoj eksplozivne snage nogu i kako da im menjamo intenzitet

    * Koje su vežbe za razvoj eksplozivne snage trupa i ramenog pojasa i kako da menjamo intenzitet

    * Koliko ponavljanja, setova i treninga je potrebno u toku nedelje da bismo razvili i poboljšali eksplozivnu snagu

    * Kako da kombinujem trening eksplozivne snage sa ostalim treninzima u toku nedelje

    U praktičnom delu probaćeš trening za razvoj eksplozivne snage sa primerima različitog intenziteta.

    Kome je namenjena radionica?

    Radionica je namenja personalnim trenerima, instruktorima grupnog fitnesa i kao i naprednim vežbačima koji žele da podignu trening na viši nivo. Namenjena je svima onima koji rade sa sportistima ( svih uzrasta ) ili planiraju rad sa sportistima u budućnosti.

    Pored ove, na TRX TEDU te očekuju i sledeće sesije: podešavanje i rukovanje TRX rekvizitom, HIIT trening na TRXu, Planiranje grupnog treninga na TRXu, Trening za nju, Pilates metod na TRXu, Kreći se lakše – treniraj bolje (unapređenje mobilnosti uz pomoć TRXa).

     

    • TRX TED
    • TRX OBUKA
    • TRX SEMINAR
    • TRX TRENING
    • TRX SRBIJA
     ]]>
     portal@besplatansport.com (BesplatanSport.com) Vatra Wed, 11 Oct 2017 00:00:00 +0200
     DVA ODLIČJA NA JUNIORSKOM SVETSKOM KUPU U TRENČINU http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/zemlja/10590-dva-odlicja-na-juniorskom-svetskom-kupu-u-trencinu.html http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/zemlja/10590-dva-odlicja-na-juniorskom-svetskom-kupu-u-trencinu.html DVA ODLIČJA NA JUNIORSKOM SVETSKOM KUPU U TRENČINU
     SRPSKI REPREZENTATIVCI MARIJA SUDIMAC I SERGEJ LUKIĆ OSVOJILI DVE BRONZANE MEDALJE NA TURNIRU SVETSKOG JUNIORSKOG KUPA, YONEX SLOVAK JUNIOR 2017, KOJI JE OD 6. DO 8. OKTOBRA 2017. ODRŽAN U SLOVAČKOJ    

     Marija Sudimac i Sergej Lukić nastavili su “žetvu“ medalja na međunarodnoj sceni. Dvojac supertalentovanih srpskih reprezentativaca popeo se na postolje turnira Svetskog juniorskog kupa, YONEX Slovak Junior 2017, koji je od 6. do 8. oktobra 2017. održan u Trenčinu. Naš mešoviti dubl osvojio je bronzu u ovoj konkurenciji. U drugom kolu pobedio je domaće takmičare Petera Kovača i Nataliju Tomkovu (2:0), dok je u četvrtfinalu bio bolji od portugalske kombinacije Žoao Čang, Teresa Lopes Omkova (2:0). U borbi za polufinale, posle velike borbe u tri seta, Lukić i Sudimčeva poraženi su od potonjih osvajača najsjajnijeg odličja, Čeha Mateja Ehma i Pavline Kraptove (2:1).

     Sudimčeva je stigla do bronzane medalje i u ženskom dublu u tandemu sa Hrvaticom Ingom Sadaić. Njih dve su na startu takmičenja bile bolje od Slovakinja Katarine Ksonkove i Aleksandre Remenove (2:0). U okršaju za polufinale pobedile su švedsku kombinaciju Emelie Borgšted, Natali Vang (2:1), a potom su poražene u duelu sa moldavsko-slovenačkom kombinacijom Vlada Ginga, Petra Polanc, koja je kasnije stigla do trofeja u ovoj konkurenciji.ž

     U singlovima naši reprezentativci su zaustavljeni u osmini finala. Lukić je posle pobeda nad Slovencem Klemenom Lesničarom (2:0) i Slovakom Erikom Bartošem (2:0) izgubio od drugog nosioca i osvajača zlata, Šiaua Čeng Čena iz Kineskog Tajpeha (2:0). Nakon uspeha u duelima sa Hrvaticom Ingom Sadaić (2:0) i Portugalkom Teresom Lopes (2:0) Sudimčeva je izgubila u meču za četvrtfinale od prvog nosioca u ženskom singlu, Indijke Vaišnavi Redi Jake (2:0), koja je kasnije stigla do bronzanog odličja.

     “U parskim konkurencijama Lukić i Sudimčeva pokazali su standarno dobre partije, iako smatram da su, uz samo malo više sreće, mogli do finala. U singlovima oboje su stigli do osmine finala sigurnim pobedama u prvom i drugom kolu. U mečevima za plasman u četvrtfinale naišli su na igrače sa azijskog kontinenta. Iako su izgubili te duele stekli su sjajni iskustvo budući retko kada mogu da se ogledaju sa predstavnicime ove škole badmintona, najbolje na svetu, koja gaji mnogo brži stil igre“, kazao je trener Dragan Antić.

     • BADMINTON
     • badminton reprezentacija
     • MARIJA SUDIMAC
     • SERGEJ LUKIC
      ]]>
      portal@besplatansport.com (BesplatanSport.com) Zemlja Mon, 09 Oct 2017 00:00:00 +0200
      PILATES METOD NA TRXU – TRX TED http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/vatra/10589-pilates-metod-na-trxu-%E2%80%93-trx-ted.html http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/vatra/10589-pilates-metod-na-trxu-%E2%80%93-trx-ted.html PILATES METOD NA TRXU – TRX TED
      Jedna od radionica koja očekuje sve učesnike TRX TED (Training and Education Day) događaja je i ”Pilates metod na TRXu”.

      ŠTA JE PILATES METOD NA TRXU?

      Pilates Metod na TRXu je jednosatna radionica koja će se sadržati iz teoretskog i praktičnog dela. Nakon ove radionice steći ćete znanje o tome kako da primenjujete pilates vežbe, zajedno sa pilates principima na TRX rekvizitu.

      ŠTA ĆU NAUČITI NA RADIONICI?

      Pohađanjem ove radionice steći ćete znanja o:

      *Podešavanju i prilagođavanju TRX rekvizita za originalne PILATES Vežbe

      *Razlici između glavnih funkcija Pilates vežbi na TRXu

      *Kreiranju treninga sa Pilates vežbama za personalni i grupni trening

      Na praktičnom delu radionice, isprobaćete:

      *Originalne Pilates vežbe na TRXu

      *Modifikovane Pilates vežbe u stojećem položaju sa TRX rekvizitom

       *Pilates vežbe istezanja i mobilnosti sa TRX rekvizitom

      KOME JE RADIONICA NAMENJENA?

      Radionica je namenjena svim ljubiteljima Pilates treninga. Bilo da si Body & Mind instruktor, ljubitelj Pilates Metode, ljubitelj core treninga ili personalni trener, sigurno ćeš dobiti korisne informacije na osnovu kojih ćeš moći da unaprediš treninge sa svojim vežbačima kao i svoje treninge na TRX rekvizitu.

      Pored ove, na TRX TEDU te očekuju i sledeće sesije: podešavanje i rukovanje TRX rekvizitom, HIIT trening na TRXu, Planiranje grupnog treninga na TRXu, Trening za nju, Razvoj eksplozivne snage, Kreći se lakše – treniraj bolje (unapređenje mobilnosti uz pomoć TRXa).

      CENA UČEŠĆA NA TRX TEDU

      Ućešće na TRX TEDu iznosi 90 eura
      i podrazumeva mogućnost prisustva na svim navedenim edukativnim sesijama. Broj učesnika TEDa biće ograničen, kako bi kvalitet radionica bio na visokom nivou i kako bi zadržali individualni pristup do svakog učesnika.

      Svi učesnici TEDa dobiće sertifikat o učešću kao i poklon iznenađenja.

      DOBRO DOŠLI NA TED – KADA I GDE?

      Datum: 21. oktobar 2017.

      Lokacija: Novi Sad, Trening centar Tajs

      Adresa: Filipa Višnjića 5, Novi Sad

      Kontakt telefon: 063 433 712 (Suzana Skenderoski)

      • TRX
      • TRX TED
      • TRX TRENIG
      • TRX SRBIJA
      • pilates
      • TRX PILATES
       ]]>
       portal@besplatansport.com (BesplatanSport.com) Vatra Sun, 08 Oct 2017 00:00:00 +0200
       HIIT TRENING NA TRXU – TRX TED   http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/vatra/10588-hiit-trening-na-trxu-trx-ted.html http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/vatra/10588-hiit-trening-na-trxu-trx-ted.html HIIT TRENING NA TRXU – TRX TED  
       Jedna od radionica koja očekuje sve učesnike TRX TED (Training and Education Day) događaja je i ” HIIT trening na TRXu ”.

       ŠTA JE CILJ EDUKACIJE HIIT TRENING NA TRXU?

        

       Ova edukacija pružiće ti znanja o HIIT treningu, njegovim benefitima i načinu na koji deluje na tvoje telo.

       Naučićeš koji su modeli HIIT treninga i kako da koristis TRX rekvizit kako bi imao još bolje rezultate.

       Takodje, saznaćeš kako da osmisliš i pripremiš jedan HIIT trening, a na praktičnom delu edukacije i sam osetiš njegov efekat.

        

       ŠTA DOBIJAŠ OVOM EDUKACIJOM?

       Ova edukacija se sastoji iz dva dela: teoretskog dela u trajanju od 30 minuta i praktičnog dela u trajanju od 30 minuta.

       HIIT edukacijom kroz teoriski i praktični deo dobijate osnove HIIT treninga, znanja o tome kako utiče na telo i koji su benefiti HIIT treninga i  znanja o integraciji TRX rekvizita u HIIT trening.

       Naučićeš kako da kreiraš svoj sopstveni HIIT trening, primenu svega naučenog kroz praktičan primer.

        

       KOME ĆE OVA EDUKACIJA KORISTITI?

       Ova edukacija će koristiti svim zaljubljenicima u visoko intezivni intervalni trening. Bez obzira da li si trener, sportista ili rekreativac, u ovih sat vremena ćeš saznati mnogo korisnih stvari koje će ti pomoći u tvom daljem radu i treniranju.

       Pored ove, na TRX TEDU te očekuju i sledeće sesije: podešavanje i rukovanje TRX rekvizitom, Pilates metod na TRX-u, Planiranje grupnog treninga na TRXu, Trening za nju, Razvoj eksplozivne snage, Kreći se lakše – treniraj bolje (unapređenje mobilnosti uz pomoć TRXa).

        

       CENA UČEŠĆA NA TRX TEDU

       Ućešće na TRX TEDu iznosi 90 eura i podrazumeva mogućnost prisustva na svim navedenim edukativnim sesijama. Broj učesnika TEDa biće ograničen, kako bi kvalitet radionica bio na visokom nivou i kako bi zadržali individualni pristup do svakog učesnika.

        

       DOBRO DOŠLI NA TED – KADA I GDE?

       Datum: 21. oktobar 2017.

       Lokacija: Novi Sad, Trening centar Tajs

       Adresa: Filipa Višnjića 5, Novi Sad

       Kontakt telefon: 063 433 712 (Suzana Skenderoski)

        

       REZERVIŠI MESTO NA TEDu

       Koje sesije te još očekuju na TRX TED-u i kako da se prijaviš saznaj klikom na ovaj link TRX TED .

       • TRX
       • TRX TED
       • IFIT
        ]]>
        portal@besplatansport.com (BesplatanSport.com) Vatra Fri, 06 Oct 2017 00:00:00 +0200
        Održan najveći fitnes festival u regionu - Les Mills Live Serbia http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/vatra/10584-odrzan-najveci-fitnes-festival-u-regionu-les-mills-live-serbia.html http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/vatra/10584-odrzan-najveci-fitnes-festival-u-regionu-les-mills-live-serbia.html Održan najveći fitnes festival u regionu - Les Mills Live Serbia
        Les Mills Live Serbia održan je za vikend u Novom Sadu, u Velikoj dvorani Sportskog centra Spens. Više od 2000 ljudi treniralo je i posmatralo najpopularnije grupne treninge na svetu i uverilo se zašto baš Les Mills ima epitet najposećenijih grupnih treninga širom planete.

        Program se sastojao od pet Les Mills treninga, a između njih, svi okupljeni uživali su u najlepšim narodnim igrama koje je izveo ansambl “Kolo”, u modernom plesu višestruke državne i evropske prvakinje Dejane Bajić, plesnog udruženja Groove i kapueri trening centra “Tajs”.

        Energija koja je kružila Spensom čitavog dana posetiocima nije strana, jer se takva viđa na koncertima najvećih svetskih zvezda. Upravo sa tim koncertima okupljeni su poredili Les Mills Live festival, zbog najmoćnijeg ozvučenja, rasvete koja je u kombinaciji sa muzikom neprekidno podsticala vežbače da završe svoj trening, zajedno sa najistaknutijim prezenterima regionalne Les Mills scene.

        Veliku podršku festivalu pružio je ogroman broj medija koji su zaslužni što su vesti o Les Mills fitnesu kao drugačijem tipu vežbanja doprli do velikog broja ljudi širom Srbije.

        Prisustvo na događaju bilo je besplatno, a prijatelji festivala su kompanija iFIT i Reebok, kompanija Nectar sa brendovima Heba i Frutabela koja je brinula o osveženju svih posetilaca. Kompanija Nestle pobrinula se da Nescafe povrati energiju okupljenima, a Red Bull je vežbačima zaista davao krila. Najveću zaslugu što se festival održao u Srbiji, i to baš u Novom Sadu, ima Grad Novi Sad i Gradsko veće za sport i omladinu.

        Les Mills Live je pomerio granice fitnesa u regionu, kada se radi o broju ljubitelja grupnog fitnesa, ali i kada je o organizaciji samog događaja reč.

         

         

        • LES MILLS LIVE SERBIA
        • les mills
        • fitnes festival
         ]]>
         portal@besplatansport.com (BesplatanSport.com) Vatra Tue, 04 Apr 2017 00:00:00 +0200
         Korak bliži ostvarenju cilja - "Movement Factory" http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/zemlja/10583-korak-blizi-ostvarenju-cilja-movement-factory.html http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/zemlja/10583-korak-blizi-ostvarenju-cilja-movement-factory.html Korak bliži ostvarenju cilja -
         Zahvaljujući nesebičnoj podršci ITAcademy bliži smo realizaciji projekta "Movement Factory" - besplatni treninzi za socijalno ugrožene.

         Za potrebe projekta "Movement Factory" (osnivanje trenažnih centara za socijalno ugrožene kategorije stanovništva) Design Studio (ITAcademy) izradio je dizajn vizuelnog identiteta.

         Misija Dizajn studija je da polaznicima pruži priliku da steknu iskustvo u radu na realnim projektima te se na taj način upoznaju sa zahtevima tržišta i prirodom poslovnog angažmana.

         Odluku da pomognu realizaciji projekta doneli su jer veruju da dizajn kao polje delovanja mora više da doprinese i pruži podršku upravo ovakvim društvenim i građanskim inicijativama. Dizajn zapravo i postoji da bi svoju okolinu učinio lepšom i funkcionalnijom.

         Najupečatljivji utisak koji ovaj logo ostavlja o organizaciji je poverenje – sigurnost – profesionalizam. Stabilna kompozicija, sa jasno razvijenim koloritom ukazuje na gotovo formirani kreativni potencijal polaznice ITAcademy. Estetski i funkcionalni aspekt logoa u potpunosti je ispunjen, njime se naslućuje da će Miličin budući rad biti podjednako kvalitetan.

         Milica Filipović, autorka vizuelnog identiteta i Slobodan Jovanović predsednik udruženja građana Element

         Tokom susreta sa predstavnicima Dizajn studija i autorke vizuelnog identiteta održana je prezentacija izabranog rešenja i dogovorena dalja saradnja na izradi web sajta projekta Movement Factory (movementfavtory.org).

          

         • MOVEMENT FACTORY
         • besplatno
         • besplatan sport
         • sport
         • trening
         • besplatni treninzi
          ]]>
          portal@besplatansport.com (BesplatanSport.com) Zemlja Fri, 10 Mar 2017 00:00:00 +0100
          „Sport je zakon“ - Sajam sporta 2016 http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/zemlja/10576-%E2%80%9Esport-je-zakon%E2%80%9C-sajam-sporta-2016.html http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/zemlja/10576-%E2%80%9Esport-je-zakon%E2%80%9C-sajam-sporta-2016.html „Sport je zakon“ - Sajam sporta 2016
          Pod sloganom „Sport je zakon“, u organizaciji Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, od 25. do 27. novembra 2016. na Beogradskom sajmu biće održan peti međunarodini Sajam sporta. 

          Ono što će kao i prošlih godina obradovati sve, jeste podatak da će ulaz sva tri dana biti besplatan.

          • sajam sporta
          • SAJAM SPORTA 2016
           ]]>
           portal@besplatansport.com (BesplatanSport.com) Zemlja Sun, 20 Nov 2016 00:00:00 +0100
           Fotogalerija Crvena zvezda - Armani http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/zemlja/10574-fotogalerija-crvena-zvezda-armani.html http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/zemlja/10574-fotogalerija-crvena-zvezda-armani.html Fotogalerija Crvena zvezda - Armani
           Crveno-beli ubedljivo pobedili Armani pred 14.000 ljudi u Kombank areni.

           Crveno-beli ubedljivo pobedili Armani pred 14.000 ljudi u Kombank areni.

           {gallery}KKCZA{/gallery}

           • FOTO REPORTAZA
           • FOTO GALERIJA
           • CRVENA ZVEZDA
           • SPORTPHOTO
           • SPORTPHOTOGRAPHY
            ]]>
            portal@besplatansport.com (Katarina Cvijović) Zemlja Fri, 18 Nov 2016 00:00:00 +0100
            POBEDA U SUPERFINALU I ZLATO ZA NAŠEG PILOTA http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/vazduh/10573-pobeda-u-superfinalu-i-zlato-za-naseg-pilota.html http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/vazduh/10573-pobeda-u-superfinalu-i-zlato-za-naseg-pilota.html POBEDA U SUPERFINALU I ZLATO ZA NAŠEG PILOTA
            Naš pilot Goran Đurković pored niza pobeda koje je ove godine zabeležio, uspeo je da postane i pobednik u superfinalu Svetskog kupa u preciznom sletanju paraglajderom, a naša Tamara Kostić se osvojila bronzu u ženskoj kategoriji.

            U superfinalu Svetskog kupa u preciznom sletanju paraglajderom koje je održano u Kini učestvovalo je 30 najboljih pilota sveta, a kao pobedik izašao je naš pilot – Goran Đurković. Kao kvalifikacije za ovo takmičenje koristio se generalni plasman Svetkog kupa za ovu godinu (gde Goran inače drži prvo mesto), a učestovalo je po deset pilota iz Evrope, Azije i deset iz Kine kao zemlje domaćina. Iz Srbije je pozvano čak pet takmičara – pored Đurkovića, Srbiju su predstavljali i Slobodan Maletić, Tamara Kostić, Ivan Pavlov i Dragan Popov (kao zamena za Dejana Valeka koji je morao da odustane zbog zdravstvenih problema).


                Osam takmičarskih serija (inače, maksimalan broj) urađeno je u jednom danu, kome su prethodila dva dana treninga. Sjajni rezultati i neizvesnost do samog kraja obeležili su ovo nadmetanje: «Tamara se već od početka isticala u ženskoj konkurenciji i do pola takmičenj se držala prvog mesta, pa ju je kasnije prestigla takmičarka sa Tajlanda. U ukupnoj konkurenciji, prvo mesto se menjalo iz serije u seriju. Zaista velika konkurencija i takmičenje koje ću pamtiti po jako dobrim rezultatima», kaže Goran Đurković. Posle finalne serije, on je imao isti broj poena kao i takmičar iz Indonezije, pa su njih dvojica išli na još jedan let koji je odlučio pobednika – Goran je uspeo da bude bolji i to za dva centimetra.
                «Dragan, Ivan i Sloba su takođe bili jako dobri, ali je verovatno to što smo promenili vremensku zonu i to što je bilo osam serija u jednom danu, uticalo malo na njihovu koncentraciju, pa nisu uspeli da se nađu na tronu. Podsećam da je ovo takmičenje 30 najboljih na svetu- naši piloti su imali odlične letove, ali falilo je ono malo», dodaje Goran.
                Inače, Goran Đurković, Tamara Kostić, Ivan Pavlov, Dragan Povov i Slobodan Maletić su članove srpske reprezentacije koja je letos osvojila prvo mesto na Evropskom prvenstvu u preciznom sletanju paraglajderom.

            • paraglajding vesti
            • sportske vesti
             ]]>
             portal@besplatansport.com (BesplatanSport.com) Vazduh Thu, 10 Nov 2016 00:00:00 +0100
             Održan 62. trofej Beograda http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/vatra/10572-odrzan-62-trofej-beograda.html http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/vatra/10572-odrzan-62-trofej-beograda.html Održan 62. trofej Beograda
             U subotu 15.10.2016 u hali Slodes u Rakovici održan 62. Trofej Beograda u mačevanju za seniore i seniorke.

             Na turniru je učestvovalo 84 takmičara iz 20 zemalja sveta, a pehare su odneli argentinac Lugones Jesus i rumunka Sbarcia Raluca.

             Srpski reprezentativci imali su odlične rezultate, među kojima je i bronzana medalja.

             Naša mlada takmičarka Jovana Živanović osvojila je treće mesto, izgubivši za ulazak u finale od Australijanke Halls Joanne.

             Ovaj prestižni međunarodni turnir ćiji je ovo 62 put da okuplja najbolje srpske i svetske mačevaoce, održan je pod pokroviteljstvom Grada Beograda i gradskog sekretarijata za sport.

             {gallery}Macevanje Trofej Beograda{/gallery}

             • macevanje
             • trofej beograda
              ]]>
              portal@besplatansport.com (BesplatanSport.com) Vatra Mon, 17 Oct 2016 00:00:00 +0200
              Partizan - Cibona Foto galerija http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/zemlja/10571-partizan-cibona-fotogalerija.html http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/zemlja/10571-partizan-cibona-fotogalerija.html Partizan - Cibona Foto galerija
              Košarkaši Partizana savladali su Cibonu 87:81 (25:21, 23:21, 22:15, 17:24) i stigli do treće uzastopne pobede u regionalnoj ABA ligi.

              {gallery}Partizan Cibona{/gallery}

               

              • BC PARTIZAN
              • BC PARTIZAN NIS
              • CIBONA
              • FOTOGALERIJA
              • FOTO REPORTAZA
               ]]>
               portal@besplatansport.com (Katarina Cvijović) Zemlja Sat, 08 Oct 2016 00:00:00 +0200
               Partizan - Lukoil Foto Reportaža http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/zemlja/10539-partizan-lukoil-foto-reportaza.html http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/zemlja/10539-partizan-lukoil-foto-reportaza.html Partizan - Lukoil Foto Reportaža
               Partizan - Lukoil foto reportaža

               Ekipa Aleksandra Džikića pobedila je goste iz Bugarske u poslednjoj utakmici pred tribinama na Novom Beogradu

               {gallery}Partizan Lukoil{/gallery}

               • KK PARTIZAN
               • FOTO REPORTAZA
               • FOTO GALERIJA
                ]]>
                portal@besplatansport.com (Katarina Cvijović) Zemlja Sat, 24 Sep 2016 00:00:00 +0200
                Veslačko prvenstvo - rekordan broj posada u borbi za titule prvaka http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/voda/10538-veslacko-prvenstvo-rekordan-broj-posada-u-borbi-za-titule-prvaka.html http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/voda/10538-veslacko-prvenstvo-rekordan-broj-posada-u-borbi-za-titule-prvaka.html Veslačko prvenstvo - rekordan broj posada u borbi za titule prvaka
                Na pretposlednjem, ujedno i najjačem, domaćem takmičenju u ovoj sezoni Prvenstvu Srbije, koje će se 24. i 25. septembra 20165. održati na Adi Ciganliji, takmičiće se 238 posada iz svih srpskih klubova u svim kategorijama. – Čak 20 skifova u konkurenciji pionira

                Pretposlednji čin veslačke sezone odigraće se predstojećeg vikenda na Savskom jezeru, a ljubitelji ovog sporta u našoj zemlji imaće priliku zadnji put u 2016. na delu vide gotovo sve najbolje što trenutno može da ponudi ovaj sport. U subotu i nedelju, 24. i 25. septembra 2016, održava se pretposlednje, ujedno i najjače i najznačajnije, domaće takmičenje – državno prvenstvo na kojem će se u svim starosnim kategorijama takmičiti 238 posada iz svih srpskih klubova (poslednje takmičenje u 2016. je Treće kolo omladinske lige 15. oktobra u Novom Sadu). Po broju prijavljenih posada i takmičara ovo će biti najbrojniji državni šampionat do sada.


                Na Adi Ciganliji takmičiće se i mnogobrojni reprezentativci naše zemlje koji su ove godine branili boje Srbije na najvećim međunarodnim takmičenjima u juniorskim i seniorskim konkurencijama. Između ostalih, svoje umeće pokazaće i Miloš Vasić, Nenad Beđik, Marko Marjanović i Andrija Šljukić, učesnici Olimpijskih igrara u Rio de Žaneiru, Miloš Stanojević, finalista u skifu za lake veslače na Svetskom prvenstvu za seniore u Roterdamu, Vuk Mladenović, Veselin Tričković, Vanja Obradović i Damjan lazić, članovi četverca sa kormilarom koji je osvojio srebro na Evropskom prvenstvu za juniore u Trakaiju i četvrto mesto na Svetskom prvenstvu za juniore u Roterdamu.... Iako će mnogi sada reprezentativni dres zameniti klupskim obeležjima nema sumnje da će bitka za svaku medalju biti zanimljiva i neizvesna.


                – Osmu godinu uzastopno državnim prvenstvom, najjačim i najznačajnijim domaćim takmičenjem, stavljamo tačku na sezonu. Iako je veslačka sezona broji poslednje dana očekujemo uzbudljive i neizvesne trke samim tim što će konkurencija biti izuzetno jaka. Učestvovaće mnogi reprezentativci što daje ogromnu značaj šampionatu. Posebno smo ponosni da će ovaj šampionat biti rekordan po broju učesnika i posada bez obzira što je kraj duge i naporne sezone. Takođe, raduje nas što je u skifu za pionire prijavljeno rekordnih 20 veslača što je najbolji dokaz da se proširuje baza, a i ove godine, u svrhu promocije ženskog veslanja, organizovaćemo promotivnu trku osmeraca, koje će činiti veslačice različitog uzrasta. Po prognozi vremenske prilike će biti odgovarajuće tako da će biti ispunjeni svi uslovi za još jedno sjajno takmičenje na Adi Ciganliji – kazao je generalni sekretar Veslačkog saveza Srbije Nebojša Jevremović.
                Prvog dana državnog šampionata na programu su su trke u pionirskoj i juniorskoj konkurenciji, kao i trka studentskih osmeraca. Drugog dana za medalje će se boriti seniori i kadeti, a jedna od najzanimljivijih trka očekuje se u disciplini ženski osmerac u kojima je će se u jednom timu naći veslačice svih uzrasnih kategorija. Oba dana takmičenja sastanak regatnog odbora je u 9 časova, kvalifikacije počinju sat ivremena kasnije, dok su finalne trke od 12 časova.

                • sportske vesti
                • veslanje vesti
                 ]]>
                 portal@besplatansport.com (BesplatanSport.com) Voda Thu, 22 Sep 2016 00:00:00 +0200
                 Partizan Antwerp Giants http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/zemlja/10537-partizan-antwerp-giants.html http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/zemlja/10537-partizan-antwerp-giants.html Partizan Antwerp Giants
                 Belgijski Antverp Džajants je savladao crno-bele rezultatom 72:81(15:18, 15;7, 16:30, 26:26) u prvom otvorenom test meču meču koji je odigran pred punim tribinama Hale sportova "Ranko Žeravica".

                 {gallery}Partizan Port of Antwerp Giants{/gallery}

                 • partizan
                 • KK PARTIZAN
                 • ANTWERP GIANTS
                 • FOTO REPORTAZA
                 • FOTO GALERIJA
                  ]]>
                  portal@besplatansport.com (Katarina Cvijović) Zemlja Wed, 21 Sep 2016 00:00:00 +0200
                  152. Večiti derbi Partizan - Crvena zvezda 2016 http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/zemlja/10534-152-veciti-derbi-partizan-crvena-zvezda-2016.html http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/zemlja/10534-152-veciti-derbi-partizan-crvena-zvezda-2016.html 152. Večiti derbi Partizan - Crvena zvezda 2016
                  152. Večiti derbi Partizan - Crvena zvezda 2016 


                  {gallery}crvena zvezda partizan 152. derbi{/gallery}

                  • PARTIZAN CRVENA ZVEZDA
                  • DERBI
                  • veciti derbi
                  • FOTO REPORTAZA
                  • fotofobijom
                   ]]>
                   portal@besplatansport.com (Katarina Cvijović) Zemlja Sun, 18 Sep 2016 00:00:00 +0200
                   Svetski šampion u basketu 1 na 1 je... SRBIN http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/zemlja/10535-svetski-sampion-u-basketu-1-na-1-je-srbin.html http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/zemlja/10535-svetski-sampion-u-basketu-1-na-1-je-srbin.html Svetski šampion u basketu 1 na 1 je... SRBIN
                   Beograd, 17.09.2016. – Srbija je dobila još jednog svetskog šampiona! Stefan Kojić pobedio je na svetskom finalu Red Bull King of the Rock, najvećeg globalnom basket turniru 1na1. On je u finalnoj borbi sa 14-12 savladao Litvanca Karolisa Sarukasa, a na turnir je došao kao vicešampion srpskog turnira.

                   Posle Alkatraza, Tajvana i Istanbula, Srbija je među zidinama Beogradske tvrđave ugostila najbolje svetske basketaše u igri 1 na 1. Tribine Malog Kalemegdana ispunilo je oko 3.000 gledalaca koji su ispratili spektakularnu borbu za prestižan trofej, čak i sa samih ivica tvrđave, pošto na tribinama nije više bilo slobodnih mesta. 

                   Posle čak 64 odigrana turnira širom sveta, u evropsku prestonicu košarke, a sada i basketa, došli su šampioni iz 21 zemlje i sa svih meridijana. Učestvovali su predstavnici od Litvanije do Argentine, svih generacija, a najveću podršku publike imali su domaći takmičari Nebojša Bošković, Nikola Vujović, Stefan Kojić i srpski šampion Bogdan Dragović. 

                   {gallery}red bull king of the rock{/gallery}

                   U borbama je od početka prštalo u beskompromisnim duelima, a od četvorice srpskih igrača, trojica su došla do četvrtfinala. Vujovića je u ovoj fazi pobedio Rus Aleksej Zaharov rezultatom 12:6 zahvaljujući trojkaškom raspoloženju, Boškoviću je visina gruzijskog igrača Vaktanga Kadarije predstavljala prepreku, dok je Kojić eliminisao crnogorskog rivala Boška Boškovića, skoro savršenim šutom za tri.

                   U polufinalu, Kojić je pokazao da je odlično pripremljen za takmičenje, “osvetio” je Boškovića pobedivši Kadariju rezultatom 8:5, a drugo polufinale takođe je izazvalo veliko interesovanje publike. Litvanac Karolis Sarukas i Rus Aleksej Zakarov igrali su bespoštedno, svaki dobar potez praćen je ovacijama, ali je poslednju reč u poslednjoj sekundi imao Sarukas koji je trijumfovao rezultatom 14:12.

                   Rus Zakarov se osećao kao na domaćem terenu, sa 11-0 je osvojio treće mesto protiv Kadarije i uz dubok naklon publici, teren je prepustio Kojiću i Sarukasu. Nije bio potreban veći motiv od huka između zidina Kalemegdana, Kojić je uz atraktivni igru i nove trojke slomio Litvanca i ogrnuo se zastavom Srbije na ivici suza.  

                   - Osećam se fantastično, još ne mogu da saberem utiske ni da shvatim šta sam uradio, pogotovo kad znam da je Srbija sada prva u basketu 1 na 1, 3 na 3, ali i zvanično druga na svetu u košarci. Velika je to odgovornost, pre svega, zbog mladih koji žele da se bave sportom. Svestan sam i da mladi sve gledaju, vide pobednike kao uzor. Sada smo sve zaokružili, i sa pravom možemo da kažemo da je Srbija zemlja košarke – rekao je Kojić posle trijumfa.

                   On je nasledio prošlogodišnjeg šampiona, Turčina Kivanča Dinlera, postao prvi srpski prvak svetkog turnira, a ambijent Malog Kalemegdana ispostavio se kao pun pogodak za renomirani turnir. Učesnici koji su došli u Beograd nisu krili oduševljenje, jer je sve bilo podređeno samoj igri, uz broj ljudi kakav se do sada nije viđao u prethodnim svetskim finalima. 

                   To je bila samo još jedna potvrda da je Srbija zemlja košarke, što je bilo jasno i na svim prethodnim srpskim turnirima Red Bull King of the Rock, koji se održavaju od 2011.

                   • red bull srbija
                   • RED BULL KING OF THE ROCK
                   • STEFAN KOJIC
                    ]]>
                    portal@besplatansport.com (BesplatanSport.com) Zemlja Sun, 18 Sep 2016 00:00:00 +0200
                    BEOGRAD DOMAĆIN NAJBOLJIM SVETSKIM BASKETAŠIMA! http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/zemlja/10531-beograd-domacin-najboljim-svetskim-basketasima.html http://www.besplatansport.com/sportske-vesti-novosti/zemlja/10531-beograd-domacin-najboljim-svetskim-basketasima.html BEOGRAD DOMAĆIN NAJBOLJIM SVETSKIM BASKETAŠIMA!
                    Beograd će u subotu od 12 časova biti svetska prestonica basketa. Na terenima KK Crvena zvezda pod zidinama Malog Kalemegdana održaće se finale svetskog turnira Red Bull King of the Rock. Novo vreme održavanja turnira uslovila je mogunost padavina u kasnim poslepodnevnim satima.

                    Najčuveniji svetski 1 na 1 basket turnir održaće se na mestu gde je počela da se stvara istorija srpske košarke i gde je naš jedini nobelovac Ivo Andrić bio redovni posetilac utakmica, pod vedrim nebom.

                    Renomirani turnir će okončati sedmu ediciju u Srbiji, posle Alkatraza, Tajvana i Turske, na novoj autentičnoj lokaciji koja obećava nezaboravan ambijent i pune tribine. Gledalište je bilo krcato i na poslednjem srpskom finalu, što obećava identičan spektakl i u subotu u 12h, kada će kao srpski predstavnici nastupiti Nebojša Bošković, Nikola Vujović, Stefan Kojić i šampion Bogdan Dragović. Predstavnici Srbije ističu da sa optimizmom isčekuju turnir, ali ističu da će im pored odlične pripreme za turnir podrška sa tribina biti dodatni adut u borbi za svetsku titulu. Čarima Red Bull King of the Rocka na srpskom finalu nedavno nisu odoleli ni Ivana Španović, Nikola Kalinić, Nemanja Nedović, Rade Zagorac i Nemanja Dangubić kao gosti.

                    Nakon 64 odigrana turnira širom sveta u Beograd dolaze šampioni iz 21 zemalje sa svih meridijana, od Litvanije do Argentine, i svih mogućih generacija, sa jednim ciljem, da podignu trofej posle adrenalinske borbe u kojoj se traži rešenje u napadu za samo 15 sekundi. Sam turnir odavno pokazuje da ostvaruje snove, tako je bilo i sa srpskim šampionom iz 2011, Dušanom Domovićem Bulutom. On je posle ove titule i nastupa u Alkatrazu oformio 3x3 tim Novi Sad Al Wahda, koji je trenutno najbolji na svetu.
                    {gallery}Red Bull King of the rock 2016{/gallery}

                    Pored najboljeg basketa publika će tokom pauza moći da uživa u bogatom zabavnom programu, a srećni gledaoci će imati priliku da osvoje vredne nagrade u igrama pripremljenim za publiku. Ulaz na turnir je besplatan.

                    Na sreću, u novom svetskom finalu neće uživati samo Beograđani već i Srbija zahvaljujući subotnjem direktnom TV prenosu na B92 koji počinje u 13 časova od osmine finala.

                    PRAVILA IGRE
                    Meč traje pet minuta
                    O prvom posedu odlučuje novčić
                    Računaju se šut za 2 i 3 poena.
                    Pet faulova donose diskvalifikaciju.
                    Napad traje 15 sekundi.
                    Ako je nerešeno, produžetak traje dva minuta.

                    • RED BULL KING OF THE ROCK
                     ]]>
                     portal@besplatansport.com (BesplatanSport.com) Zemlja Fri, 16 Sep 2016 00:00:00 +0200