Back BesplatanSport.com
najava

Besplatni treninzi u Sportskom centru MOVEMENT FACTORY

2016-06-05
Beograd
Sportska akcija je besplatna!

Od osnivanja 2008. godine misija udruženje građana “Element” je da promoviše sport i zdrav način života. Tokom osam godina postojanja, pomoću portala BesplatanSport.com činili smo da sport bude dostupan što većem broju dece, kroz organizovanje i promovisanje velikog broja besplatnih sportskih aktivnosti.  

U skladu sa dosadašnjim radom i željom da sport bude dostupan svima, naša misija pomera svoje granice u pravcu organizovanja besplatnih fizičkih aktivnosti za socijalno ugrožene kategorije stanovništva. U cilju ostvarivanja novog zadatka aktivno radimo na osnivanju sportsko-rekreativnog centara pod nazivom “Movement Factory”. U okviru centra bili bi besplatno organizovani različiti sportsko-rekreativni sadržaji vođeni visoko obrazovnim stručnim kadrom, tokom cele godine. Pored fizičkih aktivnosti, centar bi organizovao i različite vrste radionica, usmerene na razvoj socijalizacije, kreativnosti i fizičke kulture pokreta i kretanja u njenom najširem smislu. 

Rekreacija i sport su se pokazali kao najadekvatniji i najhumaniji način za postizanje vidnih rezultata u poboljšanju bio-psiho-socijalnih karakteristika osoba sa invaliditetom. Takođe, ciljna fizička aktivnost umanjuje devijantna ponašanja kod dece i omladine i odvraća maloletnike od negativnih društvenih aktivnosti, odnosno pred-delinkventnog ponašanja, pre nego što budu uvučeni u vršenje krivičnih dela. 

Hvala na podršci GOLF ASOCIJACIJA SRBIJE

Hvala na podršci ANTI RAPE GRUPA

Hvala na podršci Sportskom Savezu Srbije

 

Korak blizi cilju, veliko hvala Centru za Afirmaciju zena u sportuHvala na podršci OŠ Boško Buha iz BeogradaHvala na podršci Fakultetu za sport i fizičku kulturu iz Beograda. 

Prvi partner u projektu osnivanja SC MOVEMENT FACTORY je Visoka škola strukovnih studija Sportska Akademija Beograd čiji će studenti dolaziti u centar na praktičnu nastavu. Sportski klubovi sa kojima smo potpisali sporazume o saradnji:


Ninjutsu klub Bujinkan Ryoto Dojo


Udruzenje Urban Rights

Pročitano 3332 puta
Pin It

Ostavi komentar

Najnoviji tekstovi

Vesti iz sporta

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori