Članci

Pravila korišćenja

 

Korišćenjem bilo kog dela portala BesplatanSport.com, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišcenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem BesplatanSport.com portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo BesplatanSport.com portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

BesplatanSport.com posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje BesplatanSport.com portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

BesplatanSport.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

BesplatanSport.com sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje BesplatanSport.com portala koristite na vlastitu odgovornost i BesplatanSport.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
Pristup BesplatanSport.com portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

BesplatanSport.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava BesplatanSport.com portala i podložno je tužbi. Fajlovi sa ovog sajta se mogu snimati, reprodukovati, distribuirati i koristiti u komercijalne svrhe samo uz prethodnu pismenu saglasnost portala BesplatanSport.com

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (BesplatanSport.com, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Ukoliko smatrate da je BesplatanSport.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

BesplatanSport.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.
BesplatanSport.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

BesplatanSport.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.

BesplatanSport.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke (formulare, ankete, korespondenciju, i sl.)  neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani. U slučaju da ste na neki način nezadovoljni korišćenjem naših usluga u okviru mail liste i ako želite da se odjavite sa primanja email obaveštenja, pošaljite email poruku sa Vašim imenom i prezimenom na email adresu .

BesplatanSport.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke BesplatanSport.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.


BesplatanSport.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila BesplatanSport.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.
BesplatanSport.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama BesplatanSport.com može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

BesplatanSport.com upozorava da je zabranjena i nezakonita svaka neovlašćena promena podataka sa njenog sajta, njihovo brisanje ili uništenje, činjenje nedostupnim ili namerno izazvana šteta.

BesplatanSport.com dozvoljava postavljanje linkova na ovaj sajt – pod uslovom da ti linkovi vode direktno na www.besplatansport.com i da se ne upotrebljavaju za bilo koji vid reklamiranja.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na BesplatanSport.com portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.