Bazen 25. Maj Popularno

Osobe sa specijalnim potrebama mogu trenirati u ovom klubu
Oceni klub
★★★★½
Ocena: 4.51 - 75 glasova

Adresa
Tadeuša Košćuška 63
11000
Telefon
011/2622.866
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Zatvoreni bazen Sportsko-rekreativnog centra „Milan Gale Muškatirović“ je olimpijskih dimenzija –dužine je 50 metara, širine 21, te dubine 2 metra.

Prosečna temperatura vode tokom juna i jula 2013.  je oko 27 stepeni Celzijusa, dok se adekvatan nivo temperature vazduha u dvorani održava savremenim sistemom za klimatizaciju, što sve zajedno omogućava „letnji užitak“ bez obzira na doba godine i trenutnu meteorološku situaciju.

Impozantna arhitektura dvorane, tribine kapaciteta 600 gledalaca, te činjenica da ovaj bazen, u specijalnim terminima, za svoje treninge i takmičenja koriste i vaterpolisti Crvene zvezde, kao i članovi različitih plivačkih klubova, dodatno doprinose osećaju vrhunskog sporta i među povremenim rekrativnim posetiocima bazena.

Bazen je snabdeven sistemom za stalnu automatsku filtraciju vode, a analiza njenog kvaliteta vrši se svakodnevno.

O bezbednosti kupača u svakom trenutku brine spasilačka služba, dok služba obezbeđenja vodi računa o poštovanju bazenskog kućnog reda.

Zatvoreni bazen je detaljno rekonstruisan 2011. godine kada je i zvanično otvoren u junu, međunarodnim plivačkim mitingom “NLB Trofej Beograda”.

Osim olimpijskog, pod krovom Sportsko-rekreativnog centra „Milan Gale Muškatirović“ nalazi se i mali bazen, dimenzija 12,5 x 12,5 metara. Ovaj bazen je smešten u okviru saunskog bloka, te je, osim korisnicima saune, namenjen i obuci neplivača (u okviru škole plivanja, u ograđenom delu), kao i u terapeutske svrhe. Cenovnik otvorenog bazena:

2011-02-21 00:00:00
Bazen 25. Maj Prikaz sportskog kluba Bazen 25. Maj u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 52752
U kategoriji BazeniBesplatanSport.com FaceBook Twitter

FacebookTwitterDiggStumbleuponRedditPinterest
Pin It
Mapa

Popularni Klubovi